Μοναδικές "Ιστορίες με Φως" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι ωραιότερες ιστορίες για την πιο λαμπρή γιορτή της αγάπης με την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη.

«Ιστορίες με Φως» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Λένε πως τις ημέρες των Χριστουγέννων, φως απλώνεται παντού κι ένα νιογέννητο παιδάκι τολμά και κρατά στα χέρια του το πιο πολύτιμο δώρο. Φέρνει στον κόσμο την αγάπη. 

Οι πιο όμορφες, βαθιά αληθινές ιστορίες, λέγονται αυτή την εποχή του χρόνου, όταν όλοι γινόμαστε μια μεγάλη συντροφιά και θυμόμαστε, με μνήμη αρχαία, αρχετυπική, πως τα παραμύθια, ανώνυμα, συλλογικά, έφτασαν ως εμάς, οδηγοί πολύτιμοι, στον έναν και μοναδικό δρόμο της αγάπης.

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη προσκαλεί παιδιά από 10 ετών αλλά και ενήλικες να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την ιστόρηση, με μελωδίες και τραγουδίσματα και με τα πιο παράξενα μουσικά όργανα. Μια μοναδική βραδιά αφήγησης που γοητεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν το κουράγιο να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής. Αφήγηση-τραγούδι: Σάσα Βούλγαρη.

Ημερομηνία/Ώρα: 28/12 (7-8 μ.μ.)
Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο
Κόστος συμμετοχής Φίλων THF: 9€/άτομο
Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα. Επιστροφές του αντιτίμου του εισιτηρίου γίνονται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σχετικού προγράμματος από το Ίδρυμα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Μαθαίνουμε πώς η ελιά έγινε πηγή έμπνευσης των Ελλήνων Χαρακτών – Ζωγράφων του 20ου αιώνα

Μύθοι συμβολισμοί, χρώματα, υφές και τ’ αγαθά που προσφέρει αυτό το ιερό, αιωνόβιο δέντρο .

31/01/2023

Γνωρίστε τον Μικρασιατικό πολιτισμό μέσα από το εφηβικό εργαστήρι του Μουσείου Μπενάκη

Τα παιδιά θα διαχειριστούν με δημιουργικό τρόπο έννοιες και σύμβολα και θα μεταμορφώσουν τα δεδομένα που λαμβάνουν εκφράζοντας την άποψή τους στα μέσα επικοινωνίας που ήδη χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Απόκριες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα κατασκευάσουν μάσκες συναισθημάτων, εμπνευσμένες από το αρχαίο θέατρο, και θα μεταμορφωθούν σε πρωταγωνιστές έργων γνωστών καλλιτεχνών του 19ου και του 20ου αιώνα.

Η "Πουπουλένια Πολιτεία" ξανά στη σκηνή του θεάτρου 104

Μια διαδραστική παράσταση εμπνευσμένη από τους "Όρνιθες" του Αριστοφάνη.

Τελευταίες παραστάσεις για το "Τριγωνοψαρούλης, The Musical" στο Θέατρο Αθηνά

Η φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες.

Μη χάσετε τα διαδικτυακά εργαστήρια του Μουσείου Παιδικής Τέχνης

Κάθε εργαστήριο Σαββάτου είναι αυτοτελές αλλά υπάρχει ακόμη η δυνατότητα της εγγραφής σε κύκλο εργαστηρίων με μειωμένο συνολικό κόστος παρακολούθησης.

Τις Απόκριες φέρνουν οι Μορφές Έκφρασης

Η αγαπημένη αποκριάτικη παράσταση "Το γαϊτανάκι της αποκριάς" επιστρέφει από την ομάδα παιδικού και νεανικού θεάτρου που φέτος κλείνει 30 χρόνια παρουσίας.