"Οδύσσεια" από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater | Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση

Στιγμιότυπα από την παράσταση για όλη την οικογένεια που παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 θεατές στο Ηρώδειο και από μέσα Οκτώβρη θα παίζεται κάθε σαββατοκύριακο στο χειμερινό City Theater.

Οδύσσεια Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Η Κάρμεν Ρουγγέρη διαθέτει το μοναδικό ταλέντο να εμπνέει τα παιδιά κάθε ηλικίας να αγαπήσουν το θέατρο, όπως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά η μεγάλη προσέλευση της Ομηρικής "Οδύσσειας” στο Ηρώδειο, όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 5.000 θεατές για να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική παράσταση της Παιδικής Σκηνής που διευθύνει από κοινού με την Χριστίνα Κουλουμπή. Αυτές είναι οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από την παράσταση στο Ηρώδειο, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στη σκηνή του Christmas Theater, του πρώτου θεματικού θεάτρου της Αθήνας στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, από 15 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Διαβάστε Επίσης

Η συναρπαστική ιστορία του πολυμήχανου Οδυσσέα που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τροία για να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ιθάκη, ζωντανεύει με έναν πολυμελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, ενώ φωτίζεται μέσα από το κείμενο και τη σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη με απόλυτα μελετημένο και τεκμηριωμένο τρόπο

Κάρμεν Ρουγγέρη
Παναγιώτης Κουφαλέξης©
Κάρμεν Ρουγγέρη

Η ποιητικότητα του λόγου, η έντονη δράση, οι ξεχωριστές εικόνες που δημιουργεί επί σκηνής η Χριστίνα Κουλουμπή μέσα από τα σκηνικά και τα κοστούμια, οι χορογραφίες και οι φωτισμοί του Πέτρου Γάλλια, τα μουσικά μοτίβα εμπνευσμένα από παραδοσιακές μελωδίες των τόπων από όπου πέρασε ο Οδυσσέας στο ταξίδι του (σε μουσική Αντώνη Δελαπόρτα, επιλογή τραγουδιών και στίχους Ανδρέα Κουλουμπή), οι επιβλητικές μάχες (σε σπαθογραφίες Κωνσταντίνου Μπουμπούκη) δημιουργούν τις πιο ιδανικές συνθήκες για μια ξεχωριστή θεατρική μεταφορά του Ομηρικού έπους με σοβαρότητα αλλά και πολύ χιούμορ.

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Προπώληση μέσω viva.gr


 

Διαβάστε Επίσης

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Περισσότερες πληροφορίες

Οδύσσεια

  • Έπος

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ιστορική παράσταση στο Ηρώδειο, η δημιουργός παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του συναρπαστικού ταξιδιού του Οδυσσέα, αντλώντας από το ομηρικό έπος.

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/04/2024

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

"Παραμύθια στο δάσος": Οι Μορφές Έκφρασης έρχονται με 5 παραστάσεις τους στον Διομήδειο Κήπο

Πέντε αγαπημένα έργα της ομάδας που είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο θα παιχτούν για ακόμη μια χρονιά κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Φωταγωγήσεις και περίπατοι σε όλη την Ελλάδα

Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο περίπατο Walk for Wishes.