"Οδύσσεια" από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater | Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση

Στιγμιότυπα από την παράσταση για όλη την οικογένεια που παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 θεατές στο Ηρώδειο και από μέσα Οκτώβρη θα παίζεται κάθε σαββατοκύριακο στο χειμερινό City Theater.

Οδύσσεια Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Η Κάρμεν Ρουγγέρη διαθέτει το μοναδικό ταλέντο να εμπνέει τα παιδιά κάθε ηλικίας να αγαπήσουν το θέατρο, όπως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά η μεγάλη προσέλευση της Ομηρικής "Οδύσσειας” στο Ηρώδειο, όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 5.000 θεατές για να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική παράσταση της Παιδικής Σκηνής που διευθύνει από κοινού με την Χριστίνα Κουλουμπή. Αυτές είναι οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από την παράσταση στο Ηρώδειο, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στη σκηνή του Christmas Theater, του πρώτου θεματικού θεάτρου της Αθήνας στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, από 15 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Διαβάστε Επίσης

Η συναρπαστική ιστορία του πολυμήχανου Οδυσσέα που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τροία για να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ιθάκη, ζωντανεύει με έναν πολυμελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, ενώ φωτίζεται μέσα από το κείμενο και τη σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη με απόλυτα μελετημένο και τεκμηριωμένο τρόπο

Κάρμεν Ρουγγέρη
Παναγιώτης Κουφαλέξης©
Κάρμεν Ρουγγέρη

Η ποιητικότητα του λόγου, η έντονη δράση, οι ξεχωριστές εικόνες που δημιουργεί επί σκηνής η Χριστίνα Κουλουμπή μέσα από τα σκηνικά και τα κοστούμια, οι χορογραφίες και οι φωτισμοί του Πέτρου Γάλλια, τα μουσικά μοτίβα εμπνευσμένα από παραδοσιακές μελωδίες των τόπων από όπου πέρασε ο Οδυσσέας στο ταξίδι του (σε μουσική Αντώνη Δελαπόρτα, επιλογή τραγουδιών και στίχους Ανδρέα Κουλουμπή), οι επιβλητικές μάχες (σε σπαθογραφίες Κωνσταντίνου Μπουμπούκη) δημιουργούν τις πιο ιδανικές συνθήκες για μια ξεχωριστή θεατρική μεταφορά του Ομηρικού έπους με σοβαρότητα αλλά και πολύ χιούμορ.

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Προπώληση μέσω viva.gr


 

Διαβάστε Επίσης

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Περισσότερες πληροφορίες

Οδύσσεια

  • Έπος

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ιστορική παράσταση στο Ηρώδειο, η δημιουργός παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του συναρπαστικού ταξιδιού του Οδυσσέα, αντλώντας από το ομηρικό έπος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.