Smash n' Bun

Burger με υπογραφή και νηστίσιμη εκδοχή

Smash 'n Bun

Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι - αυτό είναι το μυστικό του "Smash ’n’ Bun". Όμως δεν είναι το μόνο συστατικό της επιτυχίας του. Είναι και το ψήσιμο στην καυτή πλάκα, που ξεροψήνει το κρέας εξωτερικά, παγιδεύοντας όλη τη νοστιμιά στο εσωτερικό. Είναι το αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, αλλά και bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Αλλά και η νέα νηστίσιμη πρόταση με φιλέτο γαρίδας, ή classics όπως το βιολογικό ελληνικό κοτόπουλο στο τραγανό Korean fried chicken, ή το εκλεκτό τσένταρ στο εθιστικό grilled cheese sandwich. Κι ύστερα, το άγγιγμα του σεφ: του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Βάλτε τα όλα αυτά μαζί, και θα καταλάβετε γιατί το "Smash ’n’ Bun" είναι το απόλυτο success story στο street food της πόλης. Ή, απλώς, δαγκώστε ένα "Smash ’n’ Bun" και αφήστε την απόλαυση να σας τα εξηγήσει όλα…

Tip: Η νέα νηστίσιμη πρόταση του "Smash 'n' Bun", το Shrimp burger με φιλέτο γαρίδας, κρέμα αβοκάντο και λάχανο αρωματισμένο με τσίλι, λάιμ και μυρωδικά, έρχεται να κάνει τη Σαρακοστή απόλαυση.

Περισσότερες πληροφορίες

Smash ‘n’ Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.