Mozzart Pizza

Ιταλιάνικη φινέτσα χειρός

Mozzart

Tο κενό ανάμεσα στην ντελικάτη απαλότητα της ναπολιτάνικης πίτσας και στη στιβαρή τραγανότητα της pinsa romana συμπληρώνει το ιταλιάνικο στέκι της γειτονιάς της οδού Πραξιτέλους, στρατηγικά τοποθετημένο στην άκρη της οδού Χρυσοσπηλιωτίσσης, τόσο για στάσεις ανεφοδιασμού ανάμεσα στις βόλτες για δουλειές ή ψώνια στο κέντρο, όσο και για τις νυχτερινές τσάρκες στα μπαρ της πόλης. Τουλάχιστον 48 ώρες ωριμάζει το αποκλειστικά χειροποίητο ζυμάρι του "Mozzart", προτού ξαπλώσουν πάνω του εκλεκτά toppings φερμένα κατευθείαν από την Ιταλία, κι όταν δοκιμάσετε εκδοχές όπως αυτή με προσούτο, παρμεζάνα, μοτσαρέλα και μανιτάρια, θα καταλάβετε γιατί. Μη νομίζετε όμως ότι η Ελλάδα μένει εκτός της εξίσωσης, αφού υλικά όπως τα λουκάνικα, η φέτα και η κρητική γραβιέρα από μικρούς παραγωγούς δίνουν άλλο σκέρτσο στα slices που θα πάρετε στο χέρι ή στις ολόκληρες πίτσες που θα παραγγείλετε από όλες τις πλατφόρμες. 

Tip: Μελιτζάνα, μπρόκολο και κρεμμύδι, αλλά και πατάτα με καραμελωμένο κρεμμύδι, είναι οι vegan επιλογές του μενού, για όσους φοβόντουσαν ότι θα έπρεπε να περάσουν Σαρακοστή χωρίς πίτσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mozzart Pizza

Χρυσοσπηλιωτίσσης 1, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.