''Νέα Διαγώνιος''

Σταθερά υψηλή κρεατοφαγία.

Νέα Διαγώνιος

Πίσω στον Φεβρουάριο του 2009, ο Γιάννης Χαντακής άνοιγε το δικό του εστιατόριο στην Καλαμαριά, φιλοδοξώντας να αναθεωρήσει τον όρο "ψησταριά". Κάτι παραπάνω από 12 χρόνια μετά, η "Νέα Διαγώνιος" έχει καταφέρει να θέλξει με τις μυρωδιές και τις γεύσεις της κάθε ψαγμένο fan του κρέατος στη Θεσσαλονίκη και στα πέριξ της συμπρωτεύουσας, με προτάσεις γεμάτες χαρακτήρα, νοστιμιά και ιστορία. Ταυτόχρονα, φροντίζει να παρατηρεί και να προσαρμόζει σε αυτές όλα όσα προστάζουν οι πιο φρέσκες τάσεις που άπτονται της εν λόγω κουζίνας.

Δυνατά χαρτιά εδώ παραμένουν τα ζουμερότατα χειροποίητα σουτζουκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά και ζυμωμένα με χωριάτικα αβγά, αλλά και ο –επίσης χειροποίητος– λαχταριστός χοιρινός γύρος, με το μενού ωστόσο να εμπλουτίζεται τακτικά με επιλογές όπως τα T-bone και rib eye από Black Angus. Το φαγητό της όμως διατηρεί πάντοτε την προσωπικότητά του, σερβιρισμένο με μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας, μέσα σε μία feelgood ατμόσφαιρα εστιατορικής οικειότητας.

Chef’s tip: "Οι επιλογές πρώτων υλών από όλη την Ελλάδα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, ενώ τον δικό τους χαρακτήρα προσθέτουν στο μενού τα προσεγμένα και λαχταριστά επιδόρπιά μας".

Νέα διαγώνιος, Θεμιστοκλή Σοφούλη 64Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 2310029085 FacebookInstagram.

Ιωάννης Χαντακής

Ιωάννης Χαντακής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα