"Λεύκες"

Ανήσυχες, δημιουργικές και καταπράσινες!

Λεύκες © Λεωνίδας Τούμπανος

Mαγαζί-φαινόμενο, οι "Λεύκες" του Τάσου Ντούμα είναι ένα από τα πρώτα που αψήφησαν τη λογική της πιάτσας και με την ιδιαίτερη ταυτότητά τους, την επιμονή στην ποιότητα και τη διαρκή εξέλιξη παραμένουν τρεις σχεδόν δεκαετίες τώρα ένα από τα δημοφιλέστερα και νοστιμότερα στέκια της πόλης.

Η καταπράσινη αυλή με τα πλούσια φυτά θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στο Γαλάτσι, ενώ το πληθωρικό ντεκόρ και οι δεκάδες λεπτομέρειες της σάλας αποτελούν από μόνα τους μια διαχρονική ατραξιόν.

Ο chef-patron ανανεώνει τον κατάλογο με εποχικά και νέα πιάτα που αφουγκράζονται τις νέες τάσεις, αλλά διατηρούν ατόφια την comfort νοστιμιά τους. Πιάτα όπως το ριζότο γεμιστών με σκουμπρί καπνιστό ή η μελιτζάνα γεμιστή με φέτα και σάλτσα με ζωμό κρεμμυδιού αναδίδουν επιτυχημένα μια γεύση μοντέρνας ελληνικότητας. Ευφάνταστες τσαχπινιές όπως το ποπ κορν από κοτόπουλο και η μπουράτα με τσάτνεϊ φράουλας δίνουν τη θέση τους σε premium προτάσεις κρεατοφαγίας, όπως το κιλότο από μοσχαρίσιο γάλακτος που ψήνεται στη σούβλα ή τα μπριζολάκια μαύρου χοίρου. 

Tip: Οι λάτρεις της θάλασσας δοκιμάστε οπωσδήποτε το ταρτάρ τόνου, αλλά και τη σφυρίδα με καλοκαιρινά λαχανικά και baby αγκινάρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Λεύκες

Πυθαγόρα 1 & Λεωφ. Γαλατσίου 100, Γαλάτσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα