"Noah"

Ένας εξωτικός προορισμός στο κέντρο της πόλης.

Noah © Γ. Ουμουδουμίδης

Με τραπεζάκια μόνο έξω, βλάστηση οργιώδη και ένα σιντριβάνι-έμβλημα να σε καλωσορίζει, ο κήπος του "Noah" σε αγκαλιάζει σαν μια κιβωτός απόδρασης από τη βαβούρα της πόλης, όπου mood και γεύσεις αναλαμβάνουν να σε ταξιδέψουν.

Μιξάροντας λατινοαμερικανικές, ινδικές και ασιατικές αναφορές στα πιάτα τους, οι σεφ Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου ξεκινούν το γαστρονομικό τους πανόραμα από νωρίς, με πρωινό Mediterranean εξωτισμού, και συνεχίζουν με το φρεσκαρισμένο τους lunch, όπου πιάτα σαν το crispy χταπόδι με ταραμά και λεμόνι κονφί, ή το ζουμερό rib eye στα κάρβουνα, με baba ganoush και μελιτζάνες έχουν γίνει ήδη τα σουξέ του καλοκαιριού.

Το βράδυ τα πράγματα γίνονται πιο περιπετειώδη, με funky ιδέες όπως τα beignet μπακαλιάρου και τα σουβλάκια με φουαγκρά και συκωτάκι να δίνουν πάσα σε προτάσεις όπως τα μύδια σε κρέμα chipotle, με τσορίθο και κόλιανδρο, ή το ψάρι ημέρας σε βιετναμέζικο φρικασέ, με πράσινο κάρι, σπαράγγια και άγρια χόρτα.

Tip: Ζήστε το "Noah" experience στο μέγιστο, συνδυάζοντας το δείπνο σας με μερικά από τα γαστρονομικά κοκτέιλ της νέας λίστας, όπως το Legendary Negroni με kombucha από βατόμουρα ή το Freeze Fly με τζιν, φινόκιο, πράσινο τσάι, γιασεμί και μέντα.

Περισσότερες πληροφορίες

Noah

Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα