''ΧΗ.ΜΑ. Αλίμου''

Μια μαγευτική ταράτσα στην καρδιά των Νοτίων Προαστίων.

ΧΗ.ΜΑ κεντρική ταράτσα

Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τους λόγους που η ταράτσα που απέκτησαν τα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. από πέρυσι σε έναν υπέροχο χώρο πάνω ακριβώς από το ΧΗ.ΜΑ. στον Άλιμο είναι από τις πιο ιδιαίτερες της πόλης. Αρκεί να επισκεφθείτε το ΧΗ.ΜΑ. TARATSA σε έναν εκπληκτικό χώρο κάτω από τον έναστρο ουρανό με τη χαρακτηριστική διακόσμηση εμπνευσμένη από τη ΧΗμεία και τα ΜΑθηματικά. Ένα υπέροχο bar καλύπτει τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των κοκτέιλ, ενώ ο ιδανικός φωτισμός και η κατάλληλη ατμόσφαιρα με θέα έως τη θάλασσα ξυπνάνε όλες τις αισθήσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας κατευθύνει με τους σωστούς συνδυασμούς φαγητού και να σας προτείνει τον οίνο που συνδυάζεται ιδανικά με την παραγγελία σας από την πλούσια λίστα κρασιών. Εδώ και 17 χρόνια, οι δημιουργοί των εστιατορίων ΧΗ.ΜΑ., τα αδέλφια Τόλης Μπρικές (ΧΗμικός) και Μπάμπης Μπρικές (ΜΑθηματικός) απευθύνονται στους λάτρεις του κρέατος και ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους στα εστιατόριά τους στον Άλιμο και την Παλαιά Φώκαια.

Πιάτα φτιαγμένα με τις καλύτερες και πιο φρέσκες πρώτες ύλες, μαγειρεμένα με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, μεράκι, αγάπη και σεβασμό προς τον πελάτη. Kάθε πιάτο που σερβίρεται στα εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. είναι μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, με έμφαση στο καλό κρέας, που πρέπει να ζήσετε!

Tip: Τα Εστιατόρια ΧΗ.ΜΑ. βρίσκονται στην κορυφή θετικών κριτικών στο Trip Advisor, τόσο για την υψηλή ποιότητα φαγητού όσο και για τις ανταγωνιστικές
τιμές σε συνδυασμό με το ευγενέστατο εξειδικευμένο προσωπικό.

Περισσότερες πληροφορίες

ΧΗ.ΜΑ.

Βαλλιάνου & Θεοτόκη 1, Άλιμος
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

ΧΗ.ΜΑ

25ης Μαρτίου 11, Παλαιά Φωκαία
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα