Η πρώτη αίσθηση κάποιου που περνάει την πόρτα του "Καρπού" είναι αυτή της αδιαπραγμάτευτης φιλοξενίας, καθώς ο χώρος αποπνέει οικειότητα και θυμίζει τη σάλα ενός αρχοντικού σπιτιού όπου συγγενείς και φίλοι συναντιούνται για να ζήσουν μαζί σημαντικές στιγμές, να συζητήσουν, να γιορτάσουν, να γελάσουν ή να νοσταλγήσουν, να μοιραστούν ένα καθημερινό γεύμα που έχει μαγειρευτεί με αγάπη και φροντίδα και έχει προσφερθεί απλόχερα στους συνδαιτυμόνες. Ο Νίκος Σιγέρης, εμπνευστής και σεφ του "Καρπού", μένοντας πάντα πιστός στην ελληνική νοστιμιά και σεβόμενος την παράδοση του τόπου, μαγειρεύει με αγνά τοπικά υλικά διαλεγμένα με κόπο και αφοσίωση, έτσι ώστε κάθε γεύμα να φέρει όλη τη φρεσκάδα και την ουσία της ελληνικής γης.

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει τα λαχανικά και τα μυρωδικά που μετουσιώνονται σε πεντανόστιμες συνταγές, καθώς η συχνή εναλλαγή του μενού εξυπηρετεί την εποχικότητα και την ποικιλία, αναδεικνύοντας όλο το μεγαλείο της ελληνικής γαστρονομίας. Το προσωπικό ενστερνίζεται άριστα τις αξίες της φιλοξενίας και ολοκληρώνει το όραμα του εστιατορίου. Έτσι η φιλοσοφία του ευ ζην πρωταγωνιστεί στη σάλα του "Καρπού", μετατρέποντας την επίσκεψή σας σε μια εμπειρία που θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις.

Tip: Η λίστα κρασιών ξεπερνάει τις τετριμμένες επιλογές και η δυνατότητα φιλοξενίας αλλά και διοργάνωσης ιδιωτικών εκδηλώσεων αποτελεί μια επιπλέον παροχή για τον επισκέπτη.
Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι, 2108068032,
Καρπός Karpos,
karpos_restaurant
Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.