© Λεωνίδας Τούμπανος
Ποιος λάτρης του κρέατος λέει "όχι" σε μια ζουμερή τηγανιά με συκώτι, στα αφράτα κεφτεδάκια με μυρωδικά ή σε μια λαχταριστή, σωστά ψημένη σπαλομπριζόλα; Στο "Μάσα Blanca" το κρέας έχει την τιμητική του, είτε στις εκδοχές του που ταυτίζουμε με την ελληνική παράδοση είτε σε πιο διεθνείς αγαπημένες γεύσεις. Αυτό που ξεχωρίζει πρώτα απ’ όλα στο εστιατόριο που άνοιξαν στο Μαρούσι ο Κυριάκος Δαμάσκου και ο Νίκος Κονιαβίτης είναι η αισθητική: μοντέρνο, ανοιχτόκαρδο, με ποπ λεπτομέρειες, σερβίρει το κρέας σε ευχάριστα ντιζαϊνάτο περιτύλιγμα.

Είτε επιλέξετε τα περίφημα μπιφτέκια και τις πλούσιες ποικιλίες κρεατικών είτε κάνετε focus στις κοπές όπως flank ταλιάτα, rib-eye και tomahawk, η προσοχή στην πρώτη ύλη και τη σωστή διαχείρισή της κάνει τη διαφορά. Δίπλα τους ωραίες σαλάτες και χειροποίητα ορεκτικά και αλοιφές, όπως η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα και η τυροκαυτερή.

Tip: Grill χωρίς καλό burger δεν γίνεται, και στο "Μάσα Blanca" δοκιμάζουμε, μεταξύ άλλων, ένα σπέσιαλ με προβατίνα, αλλά και μια veggie εκδοχή.
Ερυθρού Σταυρού 23, Μαρούσι, 2106811652, FB: Masa Blanca Grill Bar, @masablanca_grill_bar
Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.