"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.

Polpo

Δεν είναι λίγο να καταφέρεις να καθιερώσεις έναν ποιοτικό ξεχωριστό χώρο για ψάρι στη no man's land του Ρέντη, και το "Polpo" το έχει καταφέρει ακόμη και τώρα που κόπασε το hype των πρώτων μηνών. Το εστιατόριο της οικογένειας του Νίκου Κατσικάκη, η οποία έχει ισχυρή παράδοση δύο και πλέον δεκαετιών στη προμήθεια ψαριών σε κορυφαία γαστρονομικά σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τιμά, βλέπετε, τη θάλασσα, σερβίροντάς τη σε value for money προτάσεις καμωμένες πάντα με εξαιρετική πρώτη ύλη. 

Polpo

Το μενού βαδίζει στα ιδιαίτερα μονοπάτια της βαθειάς γνώσης και αγάπης του εμπνευστή του και απογειώνεται με το μαστορικό τηγάνι και το αριστοτεχνικό ψήσιμο στη σχάρα, τα δυο στοιχεία που μαζί με την πρώτη ύλη αποτελούν το DNA της. Μαρινάτος γαύρος, τηγανητές γαρίδες και καλαμαράκια, ωραίες αλοιφές, πιάτα με ζυμαρικά και θαλασσινά και, βέβαια, ψάρι ημέρας ψημένο σωστά ή και σε φίνο καρπάτσιο δεν λείπουν από το τραπέζι μας, ενώ προσοχή έχει δοθεί και στο τι θα σερβιριστεί στο ποτήρι μας συμπληρώνοντας την εμπειρία.

Polpo

Tip: Νόστιμα τυλιχτά με ψάρια ημέρας σε πίτα και υλικά της επιλογής σας κάνουν τη διαφορά σε ένα πραγματικά value for money στέκι.

Τζων Κέννεντυ 6, Ρέντης, απέναντι από την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, 2107104578, FB: Polpo Athens, @polpoathens

Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Polpo

Τζoν Κένεντι 6, Αγ. Ιωάννης Ρέντης
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Thomas 1971 Tavern"

Η γεύση της παράδοσης στο σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/11/2025

"Ταβέρνα Παππάς"

Ρουστίκ και στιλάτο.

"Αθoς"

Η φωτιά που ξυπνά τη μνήμη.

"ΘάΜα Μεζέ"

Ο προορισμός της παρέας.

"Το Καπλάνι"

Η Κρήτη στο τραπέζι

"Κατσούρμπος"

Γεύση της κρητικής θύμησης

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς