Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, το ανανεωμένο εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά ποντάρει στο ελληνικό γαστρονομικό τερουάρ, με δυνατά χαρτιά τον πλούτο του γαλανόλευκου συνταγολογίου και τις ποιοτικές πρώτες ύλες. Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές και χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα και εξαιρετικά κρέατα σε προτάσεις για κάθε γούστο, από κλασικά διαχρονικά πιάτα μέχρι πιο ιδιαίτερες premium κοπές.

Θα δοκιμάσετε τα χειροποίητα ντολμαδάκια, τη χειροποίη τη τυροκαυτερή με τσαλαφούτι Ευρυτανίας, που μαζί με τη φάβα Σαντορίνης και τη σάλτσα ψητής ντομάτας από τα κεφτεδάκια Black Angus προσφέρονται για επικές βούτες, με το τηγανόψωμο Κύμης και το μελιτάτο Αρκαδίας στη σχάρα να σιγοντάρουν το ορεκτικό ξεκίνημα. Το παραδοσιακό γαμοπίλαφο με ζυγούρι και στάκα Κρήτης δίπλα στο χοιρινό κοντοσούβλι, τη χοιρινή tomahawk και το Τ-bone από μοσχίδα ελληνικής εκτροφής είναι επιλογές για δυνατούς παίκτες, ενώ ένα εκμέκ παγωτό ή ο αποδομημένος μπακλαβάς είναι ό,τι πρέπει για το φινάλε.

Tip: H πίσω σάλα του εστιατορίου προσφέρεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις, ενώ το "Kastelorizo Grill" διαθέτει και υπηρεσία delivery, ώστε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας γεύσεις όπου κι αν βρίσκεστε.
Ιλισίων 13, Νέα Κηφισιά, 2106202475,
kastelorizogrill.gr, @kastelorizogrill
Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.