Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας, με έμφαση στην τέχνη και μοναδική θέα στην πόλη, από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, και ανανεωμένο εποχικό μενού, μας υποδέχεται από το απόγευμα και μετά το "Art Lounge" το rooftop εστιατόριο του "New Hotel". Ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης παντρεύει τη νοσταλγία με τη φρεσκάδα της εποχής, διατηρώντας πιάτα που αγαπήθηκαν και έγιναν πλέον κλασικά –όπως το γιουβέτσι αστακού, το ταρτάρ "σουτζουκάκια" και το αρνίσιο κότσι μπρεζέ με τραχανά και στακοβούτυρο–, ενώ παράλληλα παρουσιάζει νέες comfort ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις που καλύπτουν κάθε διάθεση και περίσταση.

Δοκιμάστε τη σαλάτα σπανάκι με τραγανό φύλλο κρούστας, φρέσκο κρεμμύδι, μυρωδικά και φέτα Καλάβρυτων, το αχνιστό φιλέτο μπακαλιάρου με tapenade από σταφίδες, κάππαρη και κουκουνάρι, μαζί με σάλτσα σαβόρο, όπως και το μοσχαρίσιο φιλέτο με άγρια μανιτάρια, πουρέ καραμελωμένου κρεμμυδιού και σάλτσα από Ξινόμαυρο – νέες δημιουργίες που αναμένεται να αγαπηθούν εξίσου.

Tip: Κοκτέιλ και εκλεκτές επιλογές κρασιών και spirits με φόντο τη φωτισμένη Αθήνα, αλλά και εκθέσεις σύγχρονης τέχνης προσφέρουν μια ολοκληρωμένη art dining εμπειρία.
"NEW Hotel", Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Σύνταγμα, 2103273170, 6946379500, @newhotel_athens // @artlounge_restaurant //@donkeyhotels
Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.