Δίπλα στη θάλασσα του Πειραιά και στην αγκαλιά του Μικρολίμανου, το "Varoulko Seaside" σάς καλωσορίζει στον νέο, ανανεωμένο χώρο του, όπου συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία γεύσης που παντρεύει τα καλούδια του αφρού και του βυθού με τη δημιουργικότητα. Από το 1987 μέχρι σήμερα, ο πολυβραβευμένος σεφ-πατρόν Λευτέρης Λαζάρου εξακολουθεί να πρεσβεύει τη γεύση της Ελλάδας μέσα από δημιουργικά πιάτα που αναδεικνύουν τα ψάρια και τα θαλασσινά, συνδυάζοντας απλότητα και φινέτσα.

Όλα αυτά σε μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένη και ένα περιβάλλον με φυσικά υλικά, απλότητα και διακριτική πολυτέλεια. Με τη σταθερή παρουσία του Γιάννη Υφαντίδη ως head chef και του Θοδωρή Μωυσίδη στα γλυκά, το "Varoulko Seaside" αποτελεί ένα πραγματικό gastronomic destination με σεβασμό στον επισκέπτη του και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η θάλασσα δεν είναι απλώς έμπνευση αλλά τρόπος ζωής, μνήμη και συναίσθημα σε κάθε μπουκιά.

Tip: Η νέα περιμετρική πτέρυγα του "Varoulko Seaside" αγκαλιάζει το νερό, δημιουργώντας
μια εμπειρία σχεδόν κινηματογραφική.
Ακτή Κουμουνδούρου 54- 56, Πειραιάς, 2105228400, varoulko.gr,
Βαρούλκο Restaurant (Varoulko Seaside Restaurant),
@varoulkoseaside
Για περισσότερη ελληνική κουζίνα, δείτε εδώ.