Lazaro

Lazaro © Λεωνίδας Τούμπανος

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων

  • Καλωσόρισμα
  • Καπνιστό σταμνοτύρι με πικάντικο θυμαρίσιο μέλι, σουσάμι και κροστίνι χαρουπιού
  • Σούπα ατομική
  • Βελουτέ κάστανο με τραγανή κρούστα μετσοβόνε

Ορεκτικά (ανά 4 άτομα)

  • Τραγανή σφολιάτα γεμιστή με ποικιλία μανιταριών και μοσχαρίσια μάγουλα πάνω σε κρέμα από κυανό τυρί
  • Χειροποίητα ζυμαρικά γεμιστά με ραγού φραγκόκοτας με σάλτσα ψητού αρωματισμένη με πορτοκάλι

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Χριστουγεννιάτικη - Σπανάκι, φιλέ πορτοκαλιού, καραμελωμένα φουντούκια, τηγανητό τυρί φορμαέλα και βινεγκρέτ  από φρούτα του δάσους 

Κυρίως επιλογή 

  • Μάγουλα μαύρου χοίρου πάνω σε φρικασέ μανιταριών με  κρέμα πατάτας
  • Γαλοπούλα γεμιστή με παραδοσιακή γέμιση πάνω σε πουρέ γλυκοπατάτας

Γλυκό

  • Πάβλοβα με μους κάστανο, πέρλες βατόμουρου και σάλτσα εσπρέσο

45€ / άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Καλωσόρισμα
  • Κρέμα τρούφας με πορτοκάλι, φύτρες ρόκας και καραμελωμένα φουντούκια
  • Σούπα ατομική
  • Πρασόσουπα με τραγανό σύγκλινο Μάνης και κρέμα από καπνιστό τσαλαφούτι

Ορεκτικά ανά 4 άτομα

  • Ριζότο με κρέμα κολοκύθας, αρσενικό Νάξου, βούτυρο Κερκύρας και μαύρο σουσάμι
  • Τάρτα λαχανικών με σάλτσα μετσοβόνε

Σαλάτα (ανά 4 άτομα)

  • Πρωτοχρονιάτικη - Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα μεσκλάν, φυλλώματα μαρουλιών με καραμελωμένα καρότα, δενδρολίβανο, κρέμα από κυανό τυρί κι εσπεριδοειδή, ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσιο παστράμι και κρουτόνχαρουπόψωμου

Κυρίως επιλογή

  • Μπριζόλα μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκοπατάτας και τσάτνεϋ μήλου και προσούτο Ευρυτανίας
  • Μοσχαρίσια σπαλομύτα μπρεζέ με σάλτσα ψητού, βασιλομανίταρα και πατάτες γκρατινέ

Γλυκό ατομικό

  • Bonnet - Σοκολατένια κρέμα καραμελέ με χειροποίητη σαντιγύ, καρύδια και κραμπλ μελομακάρονο

55€ / άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.