"The Athenian Callirhoe"

Θέα να την πιείς στο ποτήρι!

Athenian Callerhoe bar

Ένα από τα πρώτα rooftop bars της αθηναϊκής σκηνής ανανέωσε το μενού του, συνεχίζοντας να αποτελεί σημείο αναφοράς της προσιτής πολυτέλειας στην πόλη.

Στον 8ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου "The Athenian Callirhoe" θα νιώσεις φιλόξενα από το πρώτο κιόλας βήμα σου στο χειροποίητο χαλί του 8ου ορόφου. Έπειτα, θα βιώσεις ένα από τα highlights του, εκείνο που γίνεται αμεσότερα αντιληπτό πριν από οτιδήποτε άλλο: Η θέα που απλώνεται από τον Λυκαβηττό μέχρι τον Υμηττό και από τον Φαληρικό κόλπο γυρνά ξανά πίσω στην Ακρόπολη. Μία οπτική που θα σε πείσει πως κανένα ηλιοβασίλεμα εδώ δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο. Τα χρώματα που δημιουργεί ο ήλιος κατά τη δύση του όμως, συναγωνίζονται εκείνα των ευφάνταστων cocktails και πιάτων που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Σπύρου Μάλλιου.

Caliirhoe bar

Κοινός παρονομαστής όλων των γεύσεων είναι η Μεσόγειος, με τις εκλεκτές πρώτες ύλες από την Ιταλία να συναντούν τα φρέσκα υλικά εποχής της ελληνικής υπαίθρου, συνθέτοντας ένα μείγμα που δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο. Η κάρτα των signature cocktails ακολουθεί την παγκόσμια τάση του "redifined simplicity" και συμπληρώνεται από τις καλοδιαλεγμένες ετικέτες κρασιών, που δημιουργούν ένα έξοχο pairing με το πεντανόστιμο fingerfood - must taste οι φλογέρες φέτας μέσα σε crispy κρούστα, με dip μαρμελάδας ντομάτας. Είτε για καφέ, είτε για ποτό, είτε για φαγητό, το 'The Athenian Callirhoe' είναι ένα από τα spots του ιστορικού κέντρο της Αθήνας που δεν πρέπει να απουσιάζει από την ατζέντα σου.

Καλλιρρόης 32, Αθήνα
Τηλ. 210 9215353 
Facebook: The.Athenian.Callirhoe.Exclusive.Hotel
Instagram: @theatheniancallirhoe
tac.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα