"Παίχτες" και "Αναρχικός" ροκάρουν και σε summer edition!

Οι δύο sold out παραστάσεις που παίχτηκαν με σαρωτική επιτυχία επί δύο σεζόν βγαίνουν σε περιοδεία και, με κοινό χαρακτηριστικό την εκρηκτική ενέργεια και τον μουσικό χαρακτήρα, υπόσχονται να ξεσηκώσουν και τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Τυχαίος θάνατος 'Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού'

Οι δύο sold out παραστάσεις που παίχτηκαν με σαρωτική επιτυχία επί δύο σεζόν βγαίνουν σε περιοδεία και, με κοινό χαρακτηριστικό την εκρηκτική ενέργεια και τον μουσικό χαρακτήρα, υπόσχονται να ξεσηκώσουν και τα καλοκαιρινά μας βράδια. Το άγνωστο έργο του Νικολάι Γκόγκολ "Οι παίχτες" απογειώνεται στα χέρια του Γιώργου Κουτλή, ο οποίος μεταμόρφωσε μια κωμωδία χαρτοπαιχτικής απάτης σε σπιντάντη παράσταση-συναυλία! Βρείτε την παράσταση σε κάποιο από τα θέατρα των αττικών δήμων (Βεάκειο 29 30/6, Ηλιούπολη 4-5/7, Θέατρο Πέτρας 10/7, Κηποθέατρο Παπάγου 19-20/7) και απολαύστε τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο  Χρυσανθόπουλο, Γιώργο Τζαβάρα, Γιώργο Μπουκαούρη και Θανάση Δήμου να ροκάρουν μέχρι τελικής πτώσης.

Οι παίχτες
"Οι παίχτες"

Επίσης, η πολιτική σάτιρα του Ντάριο Φο, "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού" βρήκε ιδανική έκφραση στην εκδοχή του Γιάννη Κακλέα: καίρια παρουσία της μουσικής και των τραγουδιών, καυστικό χιούμορ και επίκαιρος σχολιασμός, σε μια παράσταση-πρόταση κοινωνικοπολιτικού θεάτρου. Ψυχή της ο εκρηκτικός περφόρμερ Πάνος Βλάχος, και μαζί του οι: Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στέλιος Πέτσος, Παναγιώτης Κατσώλης και μουσικός επί σκηνής ο Βάιος Πράπας. Σταθμοί της περιοδείας: Κηποθέατρο Παπάγου 11/7, Ηλιούπολη 12-13/7, Βεάκειο 14/7, Θέατρο Βράχων 18/7, Κατράκειο 21/7.

Τυχαίος θάνατος
"Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα