Το casual dining σε νέα φάση
Cantinetta
Leave the gun, take the pizza!
Ιταλική κουζίνα με τη φωτό του Ντε Νίρο σε πρώτο πλάνο, καινούργια συνεργασία με το φοβερό πιτσαγιόλο Αndrea Serrani του εστιατορίου Nona Edda για εθιστικές πίτσες και ένα καινοτόμο pizza –bar για ποτάκι και πίτσα με το κομμάτι.
Η προσήλωση του μαγαζιού στην ιταλικότητα δηλώνεται εξαρχής με το τεράστιο και υποβλητικό ασπρόμαυρο πορτρέτο του Ντε Νίρο από τον «Νονό» στη σάλα και συνεχίζεται απολαυστικά στο πιάτο με τις σπεσιαλιτέ που εκτελεί ο νέος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος μαθήτευσε δίπλα στον Κώστα Τσίγκα. Στο μέτωπο της πίτσας, τώρα, μόλις πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η συνεργασία του μαγαζιού με τον φοβερό pizzaiolo Αndrea Serrani του εστιατορίου «Nona Edda» στην Καισαριανή με τη δημιουργία ενός ξεχωριστού μενού με τις εθιστικές πίτσες του. Οι καινοτομίες στο ρομάντσο της «Cantinetta» με την πίτσα θα συνεχιστούν μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες με ένα ολοκαίνουργιο pizza bar, όπου από τη μία το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ θα μπορείς να παραγγείλεις πίτσα με το κομμάτι ή κάποιο άλλο fingerfood ιταλικής έμπνευσης συνοδεία ενός κοκτέιλ ή ενός ποτού. Το περιβάλλον ατμοσφαιρικό, με τον καλύτερο πετρόφουρνο από την Ιταλία, σκεπασμένο με ένα μωσαϊκό αλά Γκαουντί από σπασμένα πλακάκια, να δεσπόζει στην ανοιχτή κουζίνα, ενώ τώρα το καλοκαίρι ο ανοιχτός εξωτερικός χώρος προσθέτει πόντους στην ιταλική γαστρονομική εμπειρία. Κάνουν και delivery: 2108941738
TIP: