Ξεχωριστά ξενοδοχεία για Πάσχα στην Κρήτη

Κορυφαίοι αρχαιολογικοί χώροι, μοναδικά φαράγγια, αξέχαστες παραλίες μας περιμένουν να απολαύσουμε μερικούς από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς της Ελλάδας χωρίς τα πλήθη του καλοκαιριού και με τον γλυκό καιρό της άνοιξης για σύμμαχό μας.

Άγιος Νικόλαος Πάσχα

Με προεξέχουσα την Ανάσταση στον Άγιο Νικόλαο, όπου οι πάντες συγκεντρώνονται γύρω από το σήμα κατατεθέν της πόλης, τη γραφική λίμνη Βουλισμένη, για να παρακολουθήσουν το κάψιμο του Ιούδα συνοδεία άπειρων πυροτεχνημάτων που κάνουν το γύρο του κόσμου, η Κρήτη δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει το Πάσχα του 2024 με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Βέβαια, από τα Χανιά και το Ρέθυμνο μέχρι την Ιεράπετρα, όλη η Κρήτη είναι γεμάτη πανέμορφα χωριά με ξεχωριστά τελετουργικά, ρακιές και αντικριστά αρνάκια να συνοδεύουν τα γλέντια και βέβαια μια ανεξάντλητη γκάμα εκδρομών για κάθε διάθεση. Κορυφαίοι αρχαιολογικοί χώροι, μοναδικά φαράγγια, αξέχαστες παραλίες μας περιμένουν να σχεδιάσουμε τις δικές μας περιηγήσεις και να απολαύσουμε μερικούς από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς της Ελλάδας χωρίς τα πλήθη του καλοκαιριού και με τον γλυκό καιρό της άνοιξης για σύμμαχό μας.  

"Miramare Resort & Spa" και "Ariadne Beach Adults Only", Άγιος Νικόλαος: Αυτό το Πάσχα στην Κρήτη θα σας μείνει αξέχαστο

Miramare Πάσχα Resort & Spa 2024 Άγιος Νικόλαος

Εντός κι εκτός πόλης ταυτόχρονα...μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Αγίου Νικολάου, μπροστά στην παραλία του Γαργαδώρου, με τα "γάργαρα" νερά, θα βρείτε δυο ξενοδοχεία, το ένα δίπλα στο άλλο, του ομίλου ΜΑΡΕ Α.Ε. Μια οικογενειακή επιχείρηση που σας υπόσχεται ότι οι διακοπές του Πάσχα, είναι οικογενειακή υπόθεση. Το Miramare Resort & Spa και το Ariadne Beach – Adults Only είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν αυτό το Πάσχα και να σας δείξουν τι σημαίνει φιλοξενία στα μέρη μας.

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο Miramare Resort & Spa και το Ariadne Beach – Adults Only εδώ

"Minos Beach art hotel", Άγιος Νικόλαος: Η κρητική παράδοση συναντά τη design φιλοξενία στο ξενοδοχείο που επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και την αυθεντικότητα

Minos Beach art hotel Πάσχα Άγιος Νικόλαος

Ξενοδοχείο συνώνυμο της art φιλοξενίας και μέλος των Design Hotels, το "Minos Beach art hotel",  απλώνεται σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων ακτογραμμής μόλις λίγα λεπτά από τη πόλη του Αγίου Νικολάου προσφέροντας ένα μοναδικό περιβάλλον αισθητικής, χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Η αγάπη του για την κρητική παράδοση, την ουσιαστική φιλοξενία και τη γαστρονομία εμπνέει και αυτό το Πάσχα την εξαιρετική ομάδα του ξενοδοχείου, που μας υποδέχεται με γνώση και φροντίδα και μας μυεί στις κρητικές παραδόσεις και τα έθιμα. Στα πολυτελή bungalows και τις βίλες του περιμένει όσους επιθυμούν να ζήσουν την πιο αυθεντική εκδοχή του Πάσχα σε ένα αξέχαστο περιβάλλον. 

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο "Minos Beach art hotel" εδώ

"Minoa Palace Resort", Χανιά: Παράδοση, ευεξία και παραθαλάσσια πολυτέλεια με άρωμα Κρήτης

Minoa Palace Resort Πάσχα Χανιά

Απλωμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία 35.000 τ.μ. στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά, και έχοντας πίσω του πάνω από 20 χρόνια στην αιχμή της φιλοξενίας, το "Minoa Palace Resort" εξακολουθεί να συναρπάζει τους επισκέπτες με το περιβάλλον, τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα Λευκά Όρη, καθώς και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει. Το Πάσχα στο "Minoa Palace Resort" γιορτάζεται μεγαλοπρεπώς με την Ανάσταση να λαμβάνει χώρα στις 22.30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο παρεκκλήσι του ξενοδοχείου, μέσα στους καταπράσινους κήπους. Αφού ανάψουμε τη λαμπάδα μας με το Άγιο Φως και ψάλουμε το Χριστός Ανέστη, το παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων "Αθηνά", σηματοδοτεί  με τον πιο νόστιμο τρόπο το τέλος της νηστείας της Σαρακοστής. 

Δείτε περισσότερα για το πώς θα περάσετε το Πάσχα στο "Minoa Palace Resort" εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Η ενημέρωση θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.