Επική latin φιέστα για τα γενέθλια του «Dos Hermanos»

Θα ευχηθείς για τα 25 χρόνια του μεξικάνικου εστιατορίου χορεύοντας με την ψυχή σου και πίνοντας πολύχρωμες Margaritas.

Επική latin φιέστα για τα γενέθλια του «Dos Hermanos»

Θα ευχηθείς για τα 25 χρόνια του μεξικάνικου εστιατορίου χορεύοντας με την ψυχή σου και πίνοντας πολύχρωμες Margaritas.

Επική latin φιέστα για τα γενέθλια του «Dos Hermanos» - εικόνα 1

Πριν από και 25 χρόνια, τα αδέρφια Πίτερ και Τζίμι Μαραγκός του «Dos Hermanos» αποφάσισαν να μυήσουν το αθηναϊκό κοινό στην πολύχρωμη μεξικάνικη κουλτούρα, στις γενναιόδωρες γεύσεις και τα αρώματα της γαστρονομίας της χώρας και στα κλασικά της cocktails – στο εστιατόριο της Κηφισιάς εθιστήκαμε στη δροσιά της Margarita και ανακαλύψαμε την Paloma, που έμελλε να γίνει πολλά χρόνια αργότερα trendy. Ευκαιρία, λοιπόν, να ανταποδώσουμε το μεράκι και το μπρίο των δύο... hermanos φέρνοντας στο πάρτι για τα αργυρά γενέθλια του μαγαζιού το κέφι και τη χορευτική μας δεινότητα.

Στη μεγάλη φιέστα που έχει ετοιμαστεί για την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου από τις 9 μ.μ. θα μας παρασύρουν στους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς οι Santa Palabra, μια πενταμελής μπάντα με ειδίκευση στην κουβανέζικη μουσική, Arlyn Gonzalez, Odalis Palma και Remy Mailan. Θα χορέψουμε samba και θα πιούμε διαφόρων γεύσεων Margaritas, που ειδικά για την ημέρα θα κοστίζουν € 5, λοξοκοιτώντας προς τα υπόλοιπα θέλγητρα της πολύχρωμης και πολυ-αρωματικής βεντάλιας της cocktail list αλλά και προς τη Φρίντα Κάλο που έχει ζωγραφίσει, όπως και όλο το μαγαζί, ο Αρτούρο Χουέρτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.