Μίλτος Πασχαλίδης: 20 χρόνια τραγούδια - Μια μεγάλη γιορτή

«Ότι αγαπάς δεν τελειώνει». Μ’ αυτή τη βασική αλήθεια ως τίτλο ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη σκηνή με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 5 Ιουνίου.

Μίλτος Πασχαλίδης: 20 χρόνια τραγούδια - Μια μεγάλη γιορτή

«Ότι αγαπάς δεν τελειώνει». Μ’ αυτή τη βασική αλήθεια ως τίτλο ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη σκηνή με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 5 Ιουνίου.

Μίλτος Πασχαλίδης: 20 χρόνια τραγούδια - Μια μεγάλη γιορτή - εικόνα 1

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος μια καρποφόρο 20ετία στη μουσική και, φυσικά, το γιορτάζει με τον πιο αυτονόητο τρόπο: με παρέα τους φίλους και συνοδοιπόρους του. Έτσι, στις 5 Ιουνίου το θέατρο Βράχων γίνεται χώρος γιορτής για όλους τους αγαπημένους του φίλους – και με μια σειρά από τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους διακριτή ιστορία στην ουσιώδη τραγουδοποιία της εποχής μας, λαϊκή και «έντεχνη», «ροκ» και ψιθυριστικά εκμυστηρευτική. Μαζί με τον Μίλτο στη γιορτή θα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής και η Μιρέλα Πάχου. Αλλά και οι «απόντες» - αλλά πάντα μέσα μας και γύρω μας - Δημήτρης Μητροπάνος, Αλκης Αλκαίος, Μάνος Ξυδούς και Μάριος Τόκας. [Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 / Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη / Έναρξη 21.00 / Εισιτήρια 12€ / Προπώληση 10€ από viva.gr, ταμεία Θεάτρου Βράχων, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD, Media Markt].

Περισσότερες πληροφορίες

20 Χρόνια Μίλτος Πασχαλίδης

  • Ελληνική

«Ό,τι Αγαπάς δεν Τελειώνει»: στην επετειακή του συναυλία ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός υποδέχεται στη σκηνή τους Β. Παπακωνσταντίνου, Χρ. Θηβαίο, Θ. Μικρούτσικο, Λ. Μαχαιρίτσα, Φ. Πλιάτσικα, Μπ. Στόκα, Γ. Νέγκα, Ν. Μαυρουδή και Μ. Πάχου, για να ερμηνεύσουν τις κορυφαίες στιγμές μιας 20ετούς δισκογραφικής πορείας γεμάτης σπουδαίες μπαλάντες, λαϊκά κ.ά.

Μίλτος Πασχαλίδης

  • Ελληνική

«Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει»: μια επετειακή συναυλία για τα 20 χρόνια του στη σκηνή, γεμάτη σπουδαίες μπαλάντες, λαϊκά κ.ά.

Μίλτος Πασχαλίδης

  • Ελληνική

«Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει»: μια επέτειος 20 χρόνων στη σκηνή, που γιορτάζεται με σπουδαίες μπαλάντες, μεγάλα λαϊκά κ.ά. ωραία τραγούδια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

09/05/2024

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.

Το μουσικοθεατρικό έργο "Η φωνή των Βακχών" του Γιάννη Αγγελάκη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Στην παράσταση μουσικού θεάτρου συμμετέχει ο τενόρος Χρήστος Κεχρής και μουσικοί από το ειδικευμένο στη σύγχρονη μουσική σύνολο Ergon Εnsemble.

Easter Eggs: Η πασχαλινή παράδοση της διεθνούς δισκογραφίας

Το μουσικό γεγονός της φετινής άνοιξης –η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου φρέσκου άλμπουμ της υπέρτατης pop star Taylor Swift– επαναφέρει στο προσκήνιο έναν ιδιαίτερο "θεσμό", που έχει ήδη σημαντική ιστορία, μα παραμένει αγαπητός και στο νεότερο κοινό.

Ο Pan Pan στον Λυκαβηττό για "να κάνουμε φιγούρες στον αέρα"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.