Τι πρέπει να ξέρεις πριν από το ραντεβού με τη Lady Gaga

Το ArtPop Ball της Lady Gaga την Παρασκευή 19/9 είναι σαφώς το μουσικό γεγονός των ημερών. Προτού ξεκινήσεις για το ΟΑΚΑ, λοιπόν, καλό είναι να ενημερωθείς για δυο-τρία πράγματα.

Τι πρέπει να ξέρεις πριν από το ραντεβού με τη Lady Gaga

Το ArtPop Ball της Lady Gaga την Παρασκευή 19/9 είναι σαφώς το μουσικό γεγονός της περιόδου. Προτού ξεκινήσεις για το ΟΑΚΑ, λοιπόν, καλό είναι να ενημερωθείς για δυο-τρία πράγματα.

Τι πρέπει να ξέρεις πριν από το ραντεβού με τη Lady Gaga - εικόνα 1

Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων αρένας θα γίνει από όλες τις πύλες του ολυμπιακού συγκροτήματος (Κύμης, Ειρήνης, Αρτέμιδος, Ιασώ, Πεζογέφυρα και πύλες Β και Δ επί της Σπ. Λούη) εκτός από την πύλη Α. Ο προέλεγχος θα γίνεται από την πύλη που βλέπει στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.
Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων καθήμενων (ζώνες Α, Β, Γ, Δ) θα γίνει από όλες τις πιο πάνω πύλες και ο προέλεγχος θα γίνεται από δύο πύλες (μία στο πέταλο που βλέπει στο σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη και μία που βλέπει στην Αρτέμιδος).
Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων Golden Standing και VIP θα γίνει από όλες τις πιο πάνω πύλες (και την πύλη Α όπου θα υπάρχει προέλεγχος, όπως και στην πύλη Β), ενώ η πρόσβαση οχημάτων θα γίνεται μόνο από τις πύλες Β και Δ.
Για τους κατόχους εισιτηρίων ΑμεΑ η προτεινόμενη πρόσβαση είναι από την οδό Αρτέμιδος όπου θα υπάρχει και πάρκινγκ.
Τα Golden Standing εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Τα υπόλοιπα κοστίζουν € 49,50 (αρένα), € 38,50, € 49,50, € 71,50 και € 82,50 (κερκίδες), ενώ το VIP κοστίζει € 115,50 και περιλαμβάνει πάρκινγκ. Τα προμηθεύεστε online από το www.lavrys.gr, τα καταστήματα Γερμανός και τα ταμεία του σταδίου. Επίσης, με MasterCard-Visa καλώντας στο 2108938138.
To άλμπουμ «Cheek to cheek» κυκλοφορεί την Τρ. 23/9. Αν θέλετε το CD συν μια υπογεγραμμένη από τη Lady Gaga και τον Tony Bennett αφίσα, θα ξοδέψετε 400 δολάρια. Αν πάλι θέλετε το «σουτιέν κοχύλι» της Lady σημειώστε ότι κοστίζει 35 δολάρια. Όλα αυτά στο επίσημο site της.
Οι τελευταίες τρεις στάσεις του ArtPop Ball πριν από το ­ΟΑΚΑ ήταν το Ντουμπάι (10/9), το Τελ Αβίβ (13/9) και η Κωνσταντινούπολη (16/9), ενώ οι επόμενοι σταθμοί είναι το Άντβερπ στο Βέλγιο και το Άμστερνταμ.

Περισσότερες πληροφορίες

Lady Gaga

  • Rock-pop-folk

Στο πλαίσιο της φαντασμαγορικής περιοδείας Lady Gaga’s ArtRave: The ArtPop Ball, η εκκεντρική λαίδη της ποπ εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα τραγούδια του τελευταίου της άλμπουμ «Artpop» και, ασφαλώς, όλα τα μεγάλα της hits

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
01/05/2024

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.

José Carreras και Plácido Domingo σε μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Σε ένα πρόγραμμα δομημένο με άριες που άφησαν εποχή και ντουέτα από μερικές από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών.