Αποκριάτικα πάρτι για όλα τα γούστα

Από techno, trash και rumba μέχρι trash και guilty pleasure bangers: συγκεντρώνουμε τα events για τις μέρες της Αποκριάς.

καρναβάλι

Τα πρώτα καρναβαλο-πάρτι του Τριωδίου

locomondo

Ετοιμάστε μάσκες, σερπαντίνες, κομφετί, φτερά, γκλίτερ και λοιπά αξεσουάρ και ξεφαντώστε υπεύθυνα! Το Epic Carnival Party έρχεται στο "Arch Club" με guilty pleasure bangers και trash διαθέσεις στις 8/3. Οι Trashformers, η αεικίνητη ομάδα πίσω από τα πιο χορευτικά events, λένε "Ντύσου Στίχος" και καλούν σε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή στο "Fuzz" (16/3). Την επομένη, ο Enrico Sangiuliano καταφθάνει στο "Oddity" για λογαριασμό του Blend με το sexy-dark "Anomalie" concept. Την Τετάρτη 13/3, οι Locomondo επιστρέφουν στο "Κύτταρο" για ένα ανεπανάληπτο μασκέ live party.

Calu Cacu ας... χορέψουμε

Calu Cacu

Τελευταίο Σάββατο της Aποκριάς και μια βραδιά κεφιού, μουσικής, χορού και ανεβασμένης διάθεσης έρχεται στην σκηνή Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου με τους Calu Cacu. Το Σάββατο 16 Μαρτίου παρτάρουμε με τις fan-ταστικές διασκευές των Calu Cacu, που ξεσηκώνουν το κοινό και φτιάχνουν τη διάθεση. Οι Calu Cacu είναι οι: Σπύρος Κολαΐτης (τραγούδι, σαξόφωνο, ενορχηστρώσεις), Κατερίνα Στρωματιά (τραγούδι), Νίκος Δρογώσης (πιάνο), Θοδωρής Σκουτέρης (κιθάρα), Alex Monteiro Dasilva (μπάσο), Βαγγέλης Κορακάς (τύμπανα) και Τάσος Βιτσεντζάτος (τρομπέτα).

Ένα αυθεντικό βραζιλιάνικο πάρτι

Γιορτάζουμε την τελευταία μέρα των Αποκριών με βραζιλιάνικους ήχους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και πρωταγωνιστές εξαιρετικούς εκπροσώπους της λάτιν μουσικής. O Βραζιλιάνος Junior Marran, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής που θα σας μεταφέρει στις αυθεντικές νότες της Βραζιλιάνικης μουσικής με τη φωνή του. H Arlyn Gonzales από την Κούβα, μια ταλαντούχα καλλιτέχνης που θα σας καταπλήξει με το πάθος και την ενέργειά της στη σκηνή. Η Rosanna Mailan, η γνωστή Κουβανέζα τραγουδίστρια που θα μας καταπλήξει με τη φωνή της και το ταλέντο της. Οι παραπάνω καλλιτέχνες θα συνοδεύονται από την εξαιρετική RM ORCHESTRA, δίνοντας ζωή στη μουσική και δημιουργώντας ένα απόλυτα εναρμονισμένο μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και ενέργεια. Φυσικά θα υπάρχει και ένα εντυπωσιακό samba show από την Vanessa (Samba Athens), με τέσσερις χορεύτριες που θα καθηλώσει. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Arch Club - Live Stage

Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι
  • Συναυλίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Κύτταρο

Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Βικτώρια
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Mellowsophy Music: Μια διήμερη μουσική εμπειρία της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής στο "Gazarte"

Η Mellowsophy Music ετοιμάζει ένα line-up με τα πιο φρέσκα ονόματα της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης ανεξάρτητης σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Οι εμβληματικοί In Flames έρχονται στο "Floyd"

Η μεγάλη μπάντα απ’την Σουηδία, που συνεχίζει να καινοτομεί παρά τις αμέτρητες διακρίσεις που έχει ήδη κατακτήσει, έρχεται στην Αθήνα για ένα μεγάλο live.

Miles Kane, πώς είναι να παίζεις σαν "One Man Band";

Μιλήσαμε μαζί του λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην Αθήνα, στο "Arch Club" (17/5).

"Καλησπέρα και καλή βραδιά" O Θάνος Κανούσης υπογράφει τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, την γνωριμία του με σημαντικούς εκπροσώπους του τραγουδιού με τους οποίους συνεργάστηκε, ιστορίες από τη νύχτα.

Eurovision 2024: 8η η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού

Σαρώνει στα παγκόσμια charts με το "ZARI" η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

H ηφαιστειακή melodic techno των Mathame

Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να ανοίξει η καλοκαιρινή σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού από ένα μεγάλο ηλεκτρονικό πάρτι;

Η Εύη Μάζη στο μπαράκι της Διδότου

Μουσικές και τραγούδια από όλο τον κόσμο, ethnic ορχηστρικά, τραγούδια από το μεσοπόλεμο, ρεμπέτικα, ελληνικές μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια, fados, κινηματογραφική μουσική και άλλα πολλά.