Ποιος είναι αλήθεια έτοιμος για τις cumgirl8;

Η punk κολεκτίβα από το Μανχάταν καταλαμβάνει την «Death Disco».

cumgirl8 © Emmie America


Κουβαλώντας στους ώμους τους την κληρονομιά της νεοϋορκέζικης performance art, τα μέλη της punk κολεκτίβας από το Μανχάταν έχουν συνδέσει το όνομά τους με μια έξω-από-τα δόντια ανάγνωση της pop κουλτούρας, με επίκεντρο την αντικειμενοποίηση της γυναίκας, την υποκρισία του καπιταλισμού και τον παραμορφωμένο αντικατοπτρισμό της κοινωνίας στα social media. Η σάτιρά των cumgirl8 δεν περιορίζεται στη μουσική τους, αλλά και στις χαοτικές εμφανίσεις τους με την εκρηκτική ενέργεια και τα σοκαριστικά κοστούμια που φτιάχνουν οι ίδιες. Έτσι ακριβώς θα είναι και το show τους στην "Death Disco", την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

cumgirl8
© Emmie America

Το δυναμικό τους ντεμπούτο το 2020, με το φερώνυμο EP "cumgirl8", το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, ήταν σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς. Η επιτυχία των ταχέως ανερχόμεων cumgirl8 συνεχίστηκε με την κυκλοφορία του "RIPcumgirl8", του sophomore EP του 2021 και το single "dumb bitch" που ακολούθησε. Το punk κουαρτέτο έρχεται στην Αθήνα με την υπόσχεση ενός αξέχαστου live κι έχουμε όλους τους λόγους που χρειαζόμαστε για να τις πιστέψουμε.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

cumgirl8

  • punk

Το punk κουαρτέτο έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται ένα αξέχαστο live. Οι cumgirl8 είναι μια καλλιτεχνική punk κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2019 και έδρα της το Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Τα μέλη της Lida Fox (μπάσο), Veronika Vilim (κιθάρα), Chase Lombardo (τύμπανα) και Avishag Rodrigues (κιθάρα) δημιουργούν έναν ήχο χωρίς όρια, με επιρροές από ESG, Cocteau Twins, Suicide, CSS, B-52s, The Shangri-Las, Chris & Cosey, Madonna και πολλούς άλλους. Όπως αντικατοπτρίζεται στο όνομά τους, η δουλειά τους πιέζει ενάντια στο status quo σατιρίζοντας θέματα της δημοφιλούς κουλτούρας γύρω από την αντικειμενοποίηση των γυναικών, τον εντυπωσιασμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον καπιταλισμό. Η δυναμική τους εμφάνιση το 2020, με το πρώτο τους EP. «cumgirl8», το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς. Η επιτυχία των cumgirl8 συνεχίστηκε με την κυκλοφορία του EP «RIPcumgirl8» το 2021 και το αυτόνομο single «dumb bitch».

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.