Το Athens Music Week επιστρέφει ανανεωμένο με 30 live acts, 130 ομιλητές και συναυλιακή δράση

Γεμάτο πάνελ, παρουσιάσεις, ομιλίες, ανοιχτές roundtable συζητήσεις, εκπαιδευτικά workshops, showcase συναυλίες στην καρδιά της πόλης, open-air happenings, αλλά και ένα μεγάλο closing live event.

Athens Music Week

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Athens Music Week επιστρέφει από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το "Boiler", το "Crust" και το "Six d.o.g.s", παρουσιάζοντας το πιο πλούσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, γεμάτο πάνελ, παρουσιάσεις, ομιλίες, ανοιχτές roundtable συζητήσεις, εκπαιδευτικά workshops, showcase συναυλίες στην καρδιά της πόλης, open-air happenings, αλλά και ένα μεγάλο closing live event στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης!

Στο Athens Music Week το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους που θα το βοηθήσουν να προωθήσει τη μουσική του στον υπόλοιπο κόσμο, και να ανακαλύψει όλες τις νέες, δυναμικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του μουσικού χώρου. Ποιες ευκαιρίες και απειλές φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στη μουσική πραγματικότητα και τι συμβαίνει με τα πνευματικά δικαιώματα; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει κανείς κατά το βέλτιστο τρόπο το YouTube, το Instagram και το Tik Tok για την προώθηση της μουσικής του; Σε αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχονται να απαντήσουν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι εταιρειών, διεθνών δικτύων και οργανισμών, πολιτιστικών ιδρυμάτων και κρατικών φορέων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. 

Παιδί Τραύμα
Παιδί Τραύμα

Οι συναυλίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών είναι, όμως, αυτές που δίνουν τον ρυθμό μέσα και έξω από την Τεχνόπολη. Μαζί με τo line up του live stage στη κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης που θα ρίξει την αυλαία της διοργάνωσης, διαμορφώνουν συνολικά ένα φεστιβαλικό πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής οι Badfocus, Cinemon, Hey! Douglas, K not K, OROVEGA, The Steams, Παιδί Τραύμα.

Για ακόμη μία χρονιά το Athens Music Week υποδέχεται εκπροσώπους δύο εκ των πιο ενεργών διεθνών δικτύων για τον ανεξάρτητο μουσικό τομέα,  το Impala - Independent Music Companies Association και International Music Managers Forum (IMMF), που έχουν στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη των μικρών/μεσαίων εταιρειών, την απόδοση μεγαλύτερης αξίας στους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και την αύξηση της πρόσβασης στη χρηματοδότηση, καθώς επίσης και τον οργανισμό Music Tech Europe που στόχο έχει να δημιουργήσει συνέργειες και ευκαιρίες μεταξύ του κλάδου της τεχνολογίας και της μουσικής.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι
  • Συναυλίες

Boiler

Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Pan Pan στον Λυκαβηττό για "να κάνουμε φιγούρες στον αέρα"

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

02/05/2024

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.