Latin House

Διαφέρει από τα περισσότερα latin στέκια της πόλης γιατί έχει καταφέρει να βρει το δικό του φανατικό κοινό, που δημιουργεί καθημερινά μια κεφάτη παρέα όπου ο χορός και τα κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους. To μοναδικό λάτιν μαγαζί στα βόρεια προάστια έχει περάσει πια στο στάδιο της ωριμότητας.

Latin House

Pura alegria

Διαφέρει από τα περισσότερα latin στέκια της πόλης γιατί έχει καταφέρει να βρει το δικό του φανατικό κοινό, που δημιουργεί καθημερινά μια κεφάτη παρέα όπου ο χορός και τα κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους.

Latin House - εικόνα 1

To μοναδικό λάτιν μαγαζί στα βόρεια προάστια έχει περάσει πια στο στάδιο της ωριμότητας. Πρόσφατα ανακαινίστηκε και ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον λάτιν χαρακτήρα του με όχημα τα έντονα χρώματα και τα μοτίβα της Αγγλίδας ζωγράφου Sophie (μάθαμε βέβαια ότι μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται και νέα ανακαίνιση), ενώ εμπλούτισε το εβδομαδιαίο του πρόγραμμα με πολλά πάρτυ και μαθήματα λάτιν χορών. Εδώ ο κόσμος μαζεύεται από νωρίς. Οι θαμώνες γνωρίζονται μεταξύ τους, αράζουν στα τραπεζάκια μπροστά στην τζαμαρία (πριν από αρκετό καιρό το «Latin House» επεκτάθηκε και στη σέρα μπροστά στην είσοδο, δημιουργώντας ακόμα περισσότερη άπλα για χορό), ρουφούν τα πρώτα κοκτέιλ και κανονίζουν τα ζευγάρια. Οι δάσκαλοι του χορού (ο S Lopez από τον Άγιο Δομίνικο και ο Angel K) σου φτιάχνουν το κέφι με τα πειράγματά τους και το χορευτικό πανδαιμόνιο ξεκινά. Τις Τρίτες γίνονται τα Pura Salsa parties (βραδιά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια) με salsa classica, αλλά και σύγχρονα ακούσματα από Κολομβία, Κούβα, Πόρτο Ρίκο και Νέα Υόρκη και μαθήματα χορού από τον Lopez. Οι Πέμπτες είναι βραδιές Rueda De Casino (salsa σε κύκλο) με τον Angel K να παραδίδει μαθήματα χορού, ενώ τις Παρασκευές γίνονται τα «Bailatino» (με τον DJ Yiannis S) και τα Σάββατα τα «Ritmo Apassionado» parties με μουσικές merengue, bachata, mambo, reggaeton, cha cha cha, rumba, samba κ.λπ από όλο το φάσμα της λάτιν σκηνής. Μην παραλείψετε να πιείτε ένα mojito ή caipirinha, αν και το σπέσιαλ κοκτέιλ του μαγαζιού είναι το Latin Lover, δημιουργία του super friendly μπάρμαν Adam. DATA

  • H είσοδος είναι ελεύθερη.
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 6 και το σπέσιαλ € 8.

  • Η απλή φιάλη κοστίζει € 60 και η σπέσιαλ € 80.

  • Από τα τέλη Απρίλη το «Latin House» θα αποκτήσει και open air τμήμα. INFO

    LATIN HOUSE Βασ. Σοφίας 20, Μαρούσι, 2108060155.

    Σίλια Αντωνίου
    santoniou@athinorama.gr
  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

    Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    23/04/2024

    Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

    Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

    Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

    Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

    Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

    Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.