«Mint»: δίνει φρεσκάδα στην Αρχελάου

Στον δρόμο του Παγκρατίου που σταδιακά μεταμορφώνεται σε πιάτσα, μόλις ήρθε ένα μικρό και casual all day bar και bistrot.

«Mint»: δίνει φρεσκάδα στην Αρχελάου

Στον δρόμο του Παγκρατίου που σταδιακά μεταμορφώνεται σε πιάτσα, μόλις ήρθε ένα μικρό και casual all day bar και bistrot.

«Mint»: δίνει φρεσκάδα στην Αρχελάου - εικόνα 1

Nτυμένο με ένα απαλό και ξεκούραστο πράσινο χρώμα, κατά βάση ορθάδικο, το «Μint» είναι το νέο bistrot - bar της οδού Αρχελάου στο οποίο μπορείς να σταθμεύσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για καφέ, αφεψήματα και ποτό. Μικρό και ευχάριστο, προσφέρεται για μια χαλαρή βόλτα στην πολυσύχναστη γειτονιά του απόκεντρου. Στην ομάδα του «Mint» αρέσουν τα απλά και τίμια πράγματα. Τα cocktail του (pina colada, caipirinha, mojito, bloody mary, Moscow mule, negroni) είναι τα old school cocktails που θυμόμαστε από τα ‘90s (ευτυχώς όχι φτιαγμένα όπως τότε). Ο κατάλογός του περιλαμβάνει βότανα και σπιτικά τσάγια. Και για κέρασμα μπορεί να πιεις μια τσικουδιά. Όταν νυχτώσει, την μουσική αναλαμβάνουν DJs με freestyle διαθέσεις, γνώριμα ακούσματα και χαμηλές εντάσεις. Από μέρα σε μέρα το «Mint» θα εγκαινιάσει και την all day λειτουργία της κουζίνας του με γλυκές και αλμυρές τάρτες, σούπα ημέρας, bagel, pretzel και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών. Τέλος εκείνο που θα ήταν καλό να γνωρίζετε πριν το επισκεφτείτε είναι ότι, προς τιμή του, το «Mint» αποτελεί ένα από τα λίγα μαγαζιά της κατηγορίας του το οποίο δεν επιτρέπει το κάπνισμα στο εσωτερικό του. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να καπνίσετε, θα χρειαστεί να αρκεστείτε στο εξωτερικό πάσο ή στο ένα από τα δύο –και μοναδικά- χαμηλά τραπεζάκια του μαγαζιού που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.