Στα γενέθλια του Phormix στο «six d.o.g.s.»

Ευχάριστο κλίμα, πολύς κόσμος και χορευτική μουσική με προσωπικότητα στο πρώτο επετειακό party της πλατφόρμας Phormix…

Στα γενέθλια του Phormix στο «six d.o.g.s.»

Ευχάριστο κλίμα, πολύς κόσμος και χορευτική μουσική με προσωπικότητα στο πρώτο επετειακό party της πλατφόρμας Phormix…

Στα γενέθλια του Phormix στο «six d.o.g.s.» - εικόνα 1
Helena Hauff

Το πρώτο επετειακό party της ομάδας/πλατφόρμας Phormix η οποία μόλις συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο παρουσίας στη σκηνή της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής της πόλης, επιφύλαξε ένα φεστιβαλικό line up, πιστό στη βρώμικη, πειραματικη, ολίγον ρετρό και συνάμα εμπροσθοδρομική αισθητική των έως τώρα event της με το πλήθος του κοινού που ήρθε στην Αβραμιώτου μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να φέρνει το gig space του «six d.o.g.s.» στο όριο της χωρητικότητάς του. Προτού συμβεί αυτό, ο Morah, συνιδρυτής του Phormix φρόντισε να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα μέσα από ένα σκοτεινό και τραχύ downtempo σετ στο σταυροδρόμι της techno με το new beat με το «Los niños del parque» των Liaisons Dangereuses να ξεχωρίζει ως η μοναδική γνωστή μου επιλογή του. Ο Βερολινέζος NGLY, ο οποίος ακολούθησε σε live εμφάνιση, ήταν ο άτυχος της βραδιάς, καθώς αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα με το επί σκηνής hardware (σε κάποιο σημείο μάλιστα αναγκάστηκε να κλείσει τελείως τη μουσική) και δεν μπόρεσε να αποδώσει τον «σκονισμένο» ήχο του όπως θα ταίριαζε στο ύφος της βραδιάς και όπως θα περίμενε κάποιος έχοντας ακούσει τις μέχρι τώρα κυκλοφορημένες του παραγωγές. Λίγοι ίσως το κατάλαβαν, πάντως το χλιαρό feedback του κόσμου σε ένα set που τελείωσε μάλλον εσπευσμένα, δεν φάνηκε να ικανοποιεί, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του NGLY να φέρει την αποστολή του σε πέρας. Ό,τι δεν κατάφερε ο NGLY, το παρέδωσε και με το παραπάνω η Helena Hauff (φωτό), δικαιώνοντας την φήμη της ως μια από τις σημαντικότερες DJ της γενιάς της και μεταβάλλοντας ριζικά την ενέργεια του χώρου μ’ ένα vinyl set που οδήγησε το crowd σε χορευτικό acid-techno κρεσέντο. Όσο κι αν απόλαυσα το set της, οι δυνάμεις μου άρχισαν να με εγκαταλείπουν κάπου στη μέση. Έτσι έχασα και το closing set του ΚΕΜΑΛ, γνωρίζοντας ότι θα έχω την ευκαιρία να τον ξαναπετύχω στο Berceuse Heroique showcase που θα φιλοξενηθεί τον Μάρτιο στον ίδιο χώρο…Συνολικά ωστόσο το βίωσα ως ένα άκρως ενδιαφέρον club night με την δική του, άκρως ενδιαφέρουσα μουσική άποψη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.