Στο «Cloud Nine» αγαπούν τη μουσική

Με άκρως μουσικόφιλες διαθέσεις, το καινούργιο bar του Νέου Ηρακλείου φιλοξενεί ενδιαφέροντα live και γνωστούς DJs.

Στο «Cloud Nine» αγαπούν τη μουσική

Με άκρως μουσικόφιλες διαθέσεις, το καινούργιο bar του Νέου Ηρακλείου φιλοξενεί ενδιαφέροντα live και γνωστούς DJs.

Στο «Cloud Nine» αγαπούν τη μουσική - εικόνα 1

Διαμορφωμένο έτσι ώστε να «κλαμπίζει» όταν η περίσταση το επιβάλλει, το ευρύχωρο bar με τη θολωτή οροφή «Cloud Nine», το οποίο άνοιξε στο Νέο Ηράκλειο, προτιμά να μην συστήνεται ως ακόμη ένα συνοικιακό bar, αλλά ο επισκέπτης του να το επιλέγει για τη μουσική του η οποία επικεντρώνεται σε ρυθμούς jazz, soul, funk, R'n'B, hip-hop & house, από τα ‘60s μέχρι τις μέρες μας. Άλλωστε δύο από τους τρεις ιδιοκτήτες του είναι οι ίδιοι DJs και έχουν απλώσει μερικές εκατοντάδες δίσκους βινυλίου πίσω από το booth αποδίδοντας έτσι τον μουσικόφιλο χαρακτήρα του μαγαζιού τους. Ο ένας από αυτούς είναι ο Στέλιος Καρίμπαλης ο οποίος μέχρι το 2008 είχε το «One Happy Cloud», το κλαμπάκι που έγραψε τη δική του όμορφη jazzy house/ freestyle ιστορία στην περιοχή του Ψυρρή. Και η τοιχογραφία που κοσμεί τη σκηνή «Cloud Nine» μας θυμίζει αρκετά τις ‘70s ταπετσαρίες που έντυναν το -πράγματι χαρούμενο- «One Happy Cloud». Σαν φυσική συνέχεια λοιπόν εκείνης της εποχής, το «Cloud Nine» φιλοξενεί τρεις φορές την εβδομάδα μερικούς καταξιωμένους DJs από τον χώρο της soulful house σκηνής, ενώ κάθε Τετάρτη και κάποιες Κυριακές γίνονται live βραδιές με ελεύθερη είσοδο. Κι εμείς ήμασταν αρκεετά τυχεροί ώστε να πετύχουμε τους Starlights να υποδέχονται επί σκηνής τους Blues Cargo και να μας τηλεμεταφέρουν αμφότεροι στο Σικάγο με το ηλεκτρισμένο και βιρτουόζικο παίξιμό.

Στα προσεχώς σημειώστε τα DJ sets των George Seou (28/11), DJ Pascal (29/11), DJ Noiz (4/12), DJ Thai (5/12), Nikos Diamantopoulos & George Livanos (6/12) καθώς και το live των Vicky Bee & The Acoustic Troubles.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.