O Busy P και ο Breakbot είναι εντάξει

Η αφρόκρεμα της γαλλικής Εd Banger Records έρχεται την 1η Νοεμβρίου στο «Gagarin 205» για το τρίτο party Τhe Kids Are Alright

O Busy P και ο Breakbot είναι εντάξει

Η αφρόκρεμα της γαλλικής Εd Banger Records έρχεται την 1η Νοεμβρίου στο «Gagarin 205» για το τρίτο party Τhe Kids Are Alright

O Busy P και ο Breakbot είναι εντάξει - εικόνα 1

Σχεδόν χωρίς ανάσα από τη δεύτερη διοργάνωση (με τα αστέρια της DFA στο Ρομαντσο), το party The Kids Are Alright επιστρέφει την 1η Νοεμβρίου με ένα χορταστικό showcase γαλλικής ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, καθώς τα καθήκοντα των headliners μοιράζονται οι Busy P και Breakpot, δύο από τα σημαντικότερα ονόματα στο ρόστερ της γαλλικής δισκογραφικής εταιρείας Ed Banger η οποία εδώ και 10 χρόνια εξάγει φρέσκο, τρικολόρ χορευτικό ήχο. O Busy P είναι ο ιθύνων νους του label, προσωπικός καθοδηγητής των Justice, manager των Daft Punk μέχρι το αλμπουμ «Random Access Memories» και ένας εκ των πιο περιζήτητων εναλλακτικούς DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Ο Breakbot, από τα πιο δυνατά χαρτιά της Ed Banger και δημιουργός της επιτυχίας «Baby I’m Yours», παίζει ιδια;ίτερα disco, funkm, boogie DJ sets. Τους δύο Γάλλους παραγωγούς θα πλαισιώσουν με DJ sets οι δικοί μας Nteibint, Digital Riot και Blue Lagoon, ενώ η Σtella παρέα με την τριμελή της μπάντα θα παρουσιάζει ζωντανά το υλικό του πρώτου επερχόμενου άλμπουμ της το οποίο έρχεται από την Inner Ear.

Tα εισιτήρια για το party (€ 10, 12) προπωλούνται ήδη από τα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload, www.viva.gr και 11876. Τη νύχτα του event τα εισιτήρια θα κοστίζουν € 15.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.