Ο Damian Lazarus στο «Vice Versa»

Το αφεντικό της Crosstown Rebels εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 25/10.

Ο Damian Lazarus στο «Vice Versa»

Το αφεντικό της Crosstown Rebels εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 25/10.

Ο Damian Lazarus στο «Vice Versa» - εικόνα 1

Πολυπρόσωπη και πολυτάλαντη περίπτωση στη σύγχρονη dance σκηνή, o Damian Lazarus είναι ευρύτερα γνωστός για την ιδιότητά του ως ιθύνων νους της Crosstown Rebels, του δισκογραφικού label το οποίο εκτίναξε τις καριέρες γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Jamie Jones, Art Department, Maceo Plex, Deniz Kurtel και άλλοι. Πέρα όμως από τις αλάνθαστες επιλογές του στο A&R, o Damian Lazarus διακρίνεται εξίσου και ως disc jockey παίζοντας με φαντασία πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη προσαρμόζοντας το στιλ του στις απαιτήσεις του εκάστοτε περιβάλλοντος: από το DC10 club της Ιμπίθα έως τα parties σε ζούγκλες, παραλίες, ερήμους και άλλες εξωπραγματικές τοποθεσίες στις οποίες του αρέσει να εμφανίζεται… Λίγο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ του νέου του μεγαλεπίβολου project με το όνομα Damian Lazarus and The Ancient Moons, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Μεξικό, ο Βρετανός DJ και παραγωγός έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 25/10 για μια εμφάνιση στο «Vice Versa» στο Γκάζι μαζί με την δική μας K.atou (Revolt!). Για την ώρα αυτό είναι ένα από τα πιο παράξενα Boiler Room που γυρίστηκαν ever…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.