Η Bella Sarris στο opening του «Vice Versa»

Στις 19/9 η νεαρή Αυστραλέζα DJ δίνει το house/techno σύνθημα για τη φετινή σεζόν στο cocktail bar του Γκαζιού

Η Bella Sarris στο opening του «Vice Versa»

Στις 19/9 η νεαρή Αυστραλέζα DJ δίνει το house/techno σύνθημα για τη φετινή σεζόν στο cocktail bar του Γκαζιού

Η Bella Sarris στο opening του «Vice Versa» - εικόνα 1

Με χορευτική διάθεση ανοίγει φέτος τις πόρτες του το cocktail bar και bistrot «Vice Versa» στο Γκάζι καθώς, εκτός από τη βραδιά του opening στην οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά η Αυστραλή DJ Bella Sarris, αναμένεται να υπάρξει και αντίστοιχη συνέχεια με ξένους και εγχώριους DJs από τον χώρο της dance μουσικής. Για το βράδι του opening πάντως την Παρασκευή 19/9, τον κύριο λόγο έχει η μόλις 23 ετών Bella Sarris η οποία έγινε κυρίως γνωστή μέσα από το residency στο party Enter, το πολύ επιτυχημένο εβδομαδιαίο event του Richie Hawtin στην Ιμπίθα στο οποίο μόλις ολοκλήρωσε την τρίτη της σεζόν. Πέρα από αυτό, η Sarris συνεργάζεται συχνά με το team της tINI, tINI & The Gang, ακολουθεί με συνέπεια ένα βαρύ touring schedule και περνά αμέτρητες ώρες στο studio. Μαζί της θα εμφανιστούν δύο Έλληνες παραγωγοί με αξιοσημείωτη πορεία στα δισκογραφικά πράγματα της Ελλάδας και του εξωτερικού: o Alex Dimou και ο Lee Burton.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.