O Τhe Field ζωντανά στο «Ρομάντσο»

Με σύνθημα Yes! We Are Open! ο πολυχώρος της Ομόνοιας εγκαινιάζει τη σεζόν με ένα μεγάλο event σε δύο stages στις 19/9

O Τhe Field ζωντανά στο «Ρομάντσο»

Με σύνθημα Yes! We Are Open! ο πολυχώρος της Ομόνοιας εγκαινιάζει τη σεζόν με ένα μεγάλο event σε δύο stages στις 19/9

O Τhe Field ζωντανά στο «Ρομάντσο» - εικόνα 1

Με ένα μεγάλο event προωθημένης ηλεκτρονικής μουσικής με καλεσμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, ελεύθερη είσοδο και τίτλο Yes! We Are Open!, εγκαινιάζει επίσημα τη σεζόν το «Ρομάντσο» την Παρασκευή 19/9, λίγο προτού αρχίσει να μας τροφοδοτεί με ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη σεζόν που έρχεται. Από τους καλεσμένους της βραδιάς ξεχωρίζει ο The Field, ο Σουηδός παραγωγός Axel Willner ο οποίος μας απασχολεί συχνά τα τελευταία χρόνια τροφοδοτώντας τα αυτιά μας με ένα θαμπό, πλην μελωδικό ambient techno μουσικό μείγμα το οποίο και θα παρουσιάζει ζωντανά στο stage του ισογείου με αναλογικό εξοπλισμό. Θα τον πλαισιώνουν οι Virilio, Pan Pan, ΔΔ και DJ Barker. Σε παράλληλη εξέλιξη, στον πρώτο όροφο, τρεις καλλιτέχνες από το Λος Άντζελες και το Λονδίνο που και ασχολούνται με τον πειραματικό ήχο, οι Young/Day και Tehis,επισκέπτονται την Αθήνα με αφορμή το ICMC 2014 (International Computer Music Conference) και θα παρουσιάσουν μία ειδική περφόρμανς. Όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο από τις 8 μ.μ. και ύστερα…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.