Oι Νik Fanciuli, Cristian Varela και Technasia, τον Μάιο στον Βοτανικό

Τρία ακόμα μεγάλα ονόματα της dance σκηνής στο τέταρτο και τελευταίο Warehouse party της σεζόν στις 10/5.

Oι Νik Fanciuli, Cristian Varela και Technasia, τον Μάιο στον Βοτανικό

Με παρακαταθήκη τις τρεις προηγούμενες, εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις, η ομάδα Evolution βάζει πλώρη για το τέταρτο και τελευταίο Warehouse Party της το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «Area 19» του Βοτανικού στις 10 Μαϊου. Καλεσμένοι ο Βρετανός Nic Fanciuli (Saved Records), o Ισπανός θρύλος των τεσσάρων πικάπ Cristian Varela καθώς και ο Charles Siegling, δηλαδή ο συνεχιστής του techno project Technasia. Μαζί τους θα είναι και οι δικοί μας Los Tres Positiva καθώς και μερικοί ακόμα Έλληνες DJs. Και σαν να μην συμβαίνουν όλα αυτά σε αρκετά προχωρημένες ώρες, θα υπάρξει και ένα after hours party τις λεπτομέρειες του οποίου πρόκειται να μάθουμε σύντομα… Μετά την ολοκλήρωση και του τέταρτου Warehouse Party, η ομάδα Evolution ετοιμάζει και μια καλοκαιρινή έκπληξη την οποία θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.