Οι Shed, Marcel Fengler, DVS1 και James Ruskin στoν «Βοτανικό»

Η προπώληση ξεκίνησε για το techno party της ομάδας Emergent στις 25/4.

Οι Shed, Marcel Fengler, DVS1 και James Ruskin στoν «Βοτανικό»

Η προπώληση ξεκίνησε για το techno party της ομάδας Emergent στις 25/4.

Οι Shed, Marcel Fengler, DVS1 και James Ruskin στoν «Βοτανικό» - εικόνα 1

Η πρόσφατη εμπειρία από τα μεγάλα parties των ομάδων «Blend» και «Εvolution» θέλει την techno να κάνει δυνατό γκελ στο κοινό, ακόμα και έξω από το φυσικό της περιβάλλον δηλαδή τα dance clubs, σε μεγάλες βραδιές, φεστιβαλικού χαρακτήρα. Μια ακόμα τέτοια βραδιά είναι κι αυτή που φέρνει την Παρασκευή 25/4 η ομάδα Emergent, στον συναυλιακό χώρο Βοτανικός της Ιεράς οδού, με τέσσερα διεθνή ονόματα της πρώτης γραμμής από την ευρύτερη περιοχή της techno. O λόγος για τον πολυδιάστατο βερολινέζο παραγωγό Shed (φωτό), τον resident DJ του club «Berghain» Marcel Fengler, τον Αμερικανό DVS1 και τον Βρετανό παραγωγό της experimental techno James Ruskin. Μαζί τους θα είναι ο σταθερός resident DJ της Emergent, Unmoved Mover.
Η τιμή των 200 πρώτων εισιτηρίων να είναι € 10, ενώ το υπόλοιπο της προπώλησης διαμορφώνεται στα € 12. Τη βραδιά του event τα εισιτήρια θα κοστίζουν € 15. Σημεία προπώλησης: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, www.viva.gr, www.public.gr, 11876

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.