Ο Mathew Jonson στο «Playground»

Ο Καναδός παραγωγός με έδρα το Βερολίνο επιστρέφει για ένα από τα χαρακτηριστικά του live sets στις 24/1

Ο Mathew Jonson στο «Playground»

Ο Καναδός παραγωγός με έδρα το Βερολίνο επιστρέφει για ένα από τα χαρακτηριστικά του live sets στις 24/1

Ο Mathew Jonson δεν συνηθισμένη περίπτωση στον κόσμο των clubs. Ο ήχος του και οι εμφανίσεις του στα dancefloors μπορεί να έχουν τη ροή ενός DJ set, εκείνος ωστόσο προτιμά να αναλαμβάνει το ρίσκο της live εμφάνισης, χρησιμοποιώντας hardware που μόνο ένας μουσικός μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά. Και είναι αυτές οι εμφανίσεις που τον πλασάρισαν στην 15η της ετήσιας λίστας του Resident Advisor με τα καλύτερα dancefloor live acts της χρονιάς. Με μια πληθώρα κυκλοφοριών για labels όπως Crosstown Rebels, M_nus και Wagon Repair, ο Καναδός μουσικός παραγωγός επιστρέφει την Παρασκευή 24/1 στην Αθήνα για να παίξει τον ήχο του ο οποίος κινείται με χαρακτηριστική ευελιξία ανάμεσα στην house και στην techno με ένα αφαιρετικό όσο και μελωδικό στιλ. Όπως και στο πρόσφατο live των dOP o χώρος θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του show έτσι ώστε ο προσκεκλημένος να βρίσκεται ανάμεσα στον κόσμο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι Ison, DPM, Antony PL & Paul S και George Santas… To party ξεκινά στις 12 τα μεσάνυχτα και η είσοδος κοστίζει € 15 (με ποτό)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.