Μπλε Παπαγάλος: ένα retro bar στην Πλατεία Αυδή

Νέο bar στο Μεταξουργείο με επώνυμη υπογραφή

Μπλε Παπαγάλος: ένα retro bar στην Πλατεία Αυδή

Νέο bar στο Μεταξουργείο με επώνυμη υπογραφή

Είναι το πρώτο bar του 2014 – άνοιξε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Αυδή από τον Πέτρο Ζήσου, τη Νέλλη Μποφίλιου και την αδερφή της Νατάσσα. Ναι, αυτήν τη Νατάσσα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι και η νονά του bar, αφού εμπνεύστηκε το όνομά του από το «Blue Parrot», το «άλλο bar» της ταινίας «Casablanca», αλλά και από την ιστορία του θρυλικού Τζο Μπλάνκετ, ενός Κουβανού συλλέκτη σπάνιων πουλιών που στα τέλη της δεκαετίας του ’20 γύρισε όλη την Αμερική και στη συνέχεια τη Μεσόγειο αναζητώντας τον μπλε παπαγάλο. Στο Μεταξουργείο πλέον, ο «Μπλε Παπαγάλος» έχει για… κλουβί του ένα cosy σπιτίσιο bar με πανέμορφα έπιπλα-αντίκες (από το Retrosexual) και άλλες vintage λεπτομέρειες (από τα ποτήρια μέχρι τη σύνθεση των κάδρων του) που σε βάζουν σε κλίμα εποχής. Το ίδιο κάνουν και οι DJs, οι οποίοι μπερδεύουν τους Burger Project με τον Ray Charles και την Amy Winehouse. Τις Πέμπτες έχει swing parties, ενώ σύντομα έρχονται και τα πρώτα live.
Λεωνίδου 31, Πλατεία Αυδή, Μεταξουργείο, 2110121099

Περισσότερες πληροφορίες

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.