Egalite

Αποτάσσει τη λογική της ομογενοποιημένης καφετέριας και φέρνει αέρα ευρωπαϊκής pub στη Νέα Ιωνία. Είναι το μαγαζί που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη γειτονιά μας.

Egalite

Αποτάσσει τη λογική της ομογενοποιημένης καφετέριας και φέρνει αέρα ευρωπαϊκής pub στη Νέα Ιωνία. Είναι το μαγαζί που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη γειτονιά μας.

Egalite - εικόνα 1

Σε νέο πόστο, το διαχρονικό στέκι των βορειοδυτικών συνοικιών εξακολουθεί να λειτουργεί ως εστία συγκέντρωσης των κατοίκων της Νέας Ιωνίας και των γύρω περιοχών. Αυτό ήταν, άλλωστε, και το όραμα του πολυπράγμονα ιδιοκτήτη Γιώργου Καραμούσα, ο οποίος αξιοποίησε στο «Egalite» (που παίρνει το όνομά του από το σύνθημα Ελευθερία Ισότητα Αδελφότητα της Γαλλικής Επανάστασης) τη… γαλλική του κουλτούρα κι έφτιαξε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στα πρότυπα των ευρωπαϊκών pubs. Εδώ δεν θα βρεις μονάχα την απαραίτητη ποικιλία από malts, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και πλατό τυριών και αλλαντικών καθώς και μία από τις πιο νόστιμες πίτσες της πόλης. Να χαζέψεις τους πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίας που εκτίθενται στους τοίχους, να πετύχεις ένα από τα πολλά jazz, funk και rock live που φιλοξενούνται στη σκηνή του και να παίξεις βελάκια – ναι, το «Egalite» είναι ένα από τα ελάχιστα bars της πόλης τα οποία φιλοξενούν τους αγώνες πρωταθλήματος darts. Κι όσο οι «επαγγελματίες» δεν εκτοξεύουν τα βελάκια τους στο στόχο, εσύ έχεις όλο το χρόνο να εξασκηθείς. DATA

  • Ανοιχτό καθημερινά, από τις 10 π.μ.
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 6,50 και το σπέσιαλ € 8.
  • Περισσότερες πληροφορίες

    Egalite

    Γ. Αβέρωφ 36, Πευκάκια
    • Εστιατόρια

    Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

    Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    23/04/2024

    Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

    Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

    Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

    Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

    Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

    Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.