Εκρηκτικό b2b στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Κυψέλη

Όχι ένα αλλά δύο events με ελεύθερη είσοδο θα μας οδηγήσουν αυτό το σαββατοκύριακο στην Κυψέλη. Το Σάββατο 10/2, τα Athens Cocktails μας καλούν σε άλλο ένα boozy party, στο οποίο μερικά από τα κορυφαία bar restaurants και cocktail bars της Αθήνας θα παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους cocktails και τους καλύτερους bartenders της πόλης. Το ρυθμό θα δίνουν από το μεσημέρι (3.30 μ.μ.) μέχρι αργά οι George Apergis, DJ Chairman και Mighty Robot με freestyle, space disco, new wave και 80s μουσικές.

Athens Cocktails

Την επόμενη ημέρα (11/2), η ομάδα της &Beyond αναλαμβάνει τα decks σε ένα ολοήμερο event με έθνικ γεύσεις, aperitivo, βιβλία, βινίλια και rare grooves. Τα ξακουστά burgers του ‘Tarantino', οι αυθεντικές λιβανέζικες γεύσεις από το ‘Falafeladiko’, η ατέλειωτη συλλογή δίσκων βινυλίου του ‘Rock & Roll Circus’, ενός από τα πιο ιστορικά δισκοπωλεία της πόλης, ενώ διαθέσιμες θα είναι και οι κυκλοφορίες του εγχώριου δισκογραφικού label ‘Veego Records’ και τα βιβλία από τον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεων ‘Αίολος’, ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους εκδοτικούς οίκους της χώρας, δημιουργούν το πολύχρωμο παζλ της Κυριακής. Από τα decks θα περάσουν γνωστοί DJs: &beyond sounds (1 μ.μ.), Mr.Z (Needless, 3.30 μ.μ.), RSN (5 μ.μ.), RoubiRoubiRoubi (Kosmos 93.6, 6.30 μ.μ.), Roman (8 μ.μ.), Κ.atou (9.30 μ.μ.).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42 & Σποράδων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.