O "Παλιάτσος" μπαίνει σε festive mood

Το αστικό σαλέ της Πεντέλης μοιάζει -και είναι- ένα θαυμάσιο καταφύγιο και για την εορταστική περίοδο.

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη © Λεωνίδας Τούμπανος

Βινύλια μαζί με ρετρό καθρέφτες, vintage φωτιστικά και πολυέλαιοι, τολμηρά χρώματα που δημιουργούν γενναία κοντράστ με στιβαρά υλικά. Συν μία μπάρα ταξιδιάρικη και ένα πιστό crowd που αποτελεί κι αυτό κομμάτι της μαγείας εδώ.

Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να αναζητήσει (και να βρει) ένα ιδανικότερο, εντός των τειχών της πρωτεύουσας, καταφύγιο για αυτές τις γιορτές. Ο "Παλιάτσος", βλέπεις, είναι από εκείνα ακριβώς τα μέρη που αβίαστα εκπέμπουν φιλοξενία και ζεστασιά, λειτουργώντας σαν αστικά σαλέ - διόλου τυχαία έχει δημιουργήσει πλήθος πιστών θαμώνων από κάθε γωνιά της Αθήνας, που για χάρη του ανηφορίζουν μέχρι την Πεντέλη. 

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και αυτές τις γιορτές, όταν το δημοφιλές all day cafe bar θα προβάρει τα καλά του, ενισχύοντας το ήδη θελκτικό, vintage και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, περιβάλλον του. Όλα εδώ έχουν τη σημασία τους και είναι φροντισμένα έως την πιο μικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας να επενδύουν εκεί που πραγματικά μετρά, στην ουσία. 

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το τελευταίο ισχύει για όλα όσα φτάνουν στο τραπέζι σου: Από εκλεκτές ποικιλίες καφέ και ολόφρεσκους χυμούς, τις καλοφτιαγμένες επιλογές του πρωινού και του brunch, τα comfort πιάτα της κάρτας του φαγητού, τις ενδιαφέρουσες οινικές επιλογές και τα ιντριγκαδόρικα, signature και κλασικά, drinks.

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το μπαρ Παλιάτσος στην Πεντέλη 11
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κερασάκι στην τούρτα, το έξοχο μουσικό χαλί που ακολουθεί soul, blues και soulful house κατευθύνσεις, με καθημερινή παρουσία DJ.

Περισσότερες πληροφορίες

Παλιάτσος

Λάμπη Σουβαλιώτη & Πλ. Αγ. Τριάδας, Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.