Τα μπαρ της πόλης σερβίρουν εορταστικά μενού την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Τα μπαρ, αν και έχουν μπει στο mute, βάζουν μπρος της κουζίνες τους και σας καλούν σε γιορτινό τραπέζι με δημιουργικά πιάτα, νόστιμο finger food και σπέσιαλ κοκτέιλ, για να αποχαιρήτησετε με κέφι, αλλά και ασφάλεια τη χρονιά που φεύγει.

noel

Noel

Το πιο γιορτινό μπαρ της πόλης έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό μενού 4 πιάτων για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα συνδυάσετε με τα κοκτέιλ ή τις ετικέτες κρασιών του καταλόγου. Θα ξεκινήσετε με μία μπισκ καραβίδας, θα συνεχίσετε με το πρώτο πιάτο έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε σαλάτα άγριας ρόκας με μανούρι και βινεγκρέτ ροδιού ή τερίν φασιανού ή φρικασέ μανιταριών. Και για το κυρίως πιάτο έχετε τρεις επιλογές: αγριογούρουνο μπουργινιόν, φιλέ ο πουάβρ ή λαζάνια πορτσίνι. Τέλος, θα ολοκληρώσετε το γεύμα σας με ένα λαχταριστό επιδόρπιο έχοντας να επιλέξετε είτε το καραμελωμένο μιλφέιγ, είτε τα ιταλικά cannolis με ρικότα και σοκολάτα.

Κρατήσεις: 2112159534

360 Cocktail Bar

360 cocktail bar

Αν έχετε φανταστεί να αποχαιρετάτε το 2021 τσουγκρίζοντας με σαμπάνια και φόντο την Ακρόπολη, τότε το 360 Cocktail bar έχει οργανώσει την κατάλληλη βραδιά για εσάς. Στον τρίτο όροφο σας υποδέχετε με open bar και finger food, ενώ στον δεύτερο θα σας σερβίρουν ένα εορταστικό μενού 5 πιάτων με την επιλογή, αν το επιθυμείτε, να συνδυάσετε το δείπνο σας με εκλεκτές ετικέτες κρασιών. Στις 12 τα μεσάνυχτα θα υποδεχτείτε το νέο έτος με ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Κρατήσεις: 2103210006

Gazarte

gazarte

Το rooftop stage του Gazarte έχει φορέσει τα γιορτινά του και σας υποδέχεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ζεστασιά, λάμψη και γιορτινές γευστικές δημιουργίες. Έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό μενού 5 πιάτων με σαφείς αναφορές στην μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα που θα σας ενθουσιάσει.

Κρατήσεις: 2103460347

48 Urban Garden

48 urban garden

Στον εντυπωσιακό κήπο του 48 Urban Garden με τις multi έθνικ γεύσεις και τα δροσερά κοκτέιλ, έχουν ετοιμάσει ένα Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με open bar, νόστιμο finger food και… φυσαλίδες. Σε κάθε τραπέζι θα μοιραστούν σαμπάνιες για να τσουγκρίσετε με στιλ όταν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση και υποδεχτείτε περιχαρείς το νέο έτος.

Κρατήσεις: 2130281866

Σε όλα τα events είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Bars

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

360° Cocktail Bar

Ηφαίστου 2, Πλατεία Μοναστηρακίου
  • Εστιατόρια

48 Urban Garden

Αρματολών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.