Margarita και Whiskey Sour σε ανανεωμένα serves στο «Juan Rodriguez»

Το πρώτο «Athens Meets the Classics» πάρτι της χρονιάς διοργανώνει η εκλεκτική πλατφόρμα του fine drinking, που μας προσκαλεί σε επιλεγμένα bars της πόλης για να ξαναγνωρίσουμε αγαπημένα κλασικά cocktails, εμπλουτισμένα με σύγχρονες πινελιές.

Margarita και Whiskey Sour σε ανανεωμένα serves στο «Juan Rodriguez»

Μια σειρά από parties αφιερωμένα σε αγαπημένα κλασικά cocktails διοργανώνει το World Class, με την εκλεκτική πλατφόρμα του fine drinking να μας καλεί να επανασυστηθούμε με διαχρονικές γεύσεις, φρεσκαρισμένες για τις γευστικές απαιτήσεις της νέας εποχής. Το πρώτο ραντεβού μας είναι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο μαξιμαλιστικό σκηνικό του «Juan Rodriguez», όπου από τις 9μμ και μετά οι resident bartenders θα μας εκπλήσσουν με μοντέρνες παραλλαγές εμβληματικών classics.

Πρωταγωνιστές του πρώτου «Athens Meets the Classics» θα είναι η Don Julio Margarita και το Roe & Co Whiskey Sour, σε φρεσκαρισμένα serves που θα φέρουν στο προσκήνιο την διαχρονικότητα του κλασικού, αλλά και την τέχνη του καλού ποτού, ενώ το εξωτικό soundtrack θα επιμελείται ο Νίκος Δρογώσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Juan Rodriguez

Παλλάδος 3, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.