To Big In Small επιστρέφει στο «Mosaiko»

Το μικρό bar της Γλυφάδας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει DJs με φήμη δυσανάλογη του μεγέθους του μέσα από τέσσερα free events.

To Big In Small επιστρέφει στο «Mosaiko»

Το μικρό bar της Γλυφάδας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει DJs με φήμη δυσανάλογη του μεγέθους του μέσα από τέσσερα free events.

To Big In Small επιστρέφει στο «Mosaiko» - εικόνα 1
Joey Negro

Ονόματα που θα περίμενες να ακούσεις σε μεγαλύτερους χώρους, είναι με μία φράση το Big In Small, το project του bar «Mosaiko», το οποίο προσκαλεί στην κονσόλα του φημισμένους DJs και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε events με ελεύθερη είσοδο. Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί ονόματα όπως οι Kid Loco (2012), Timo Maas (2013), Kate Simko, Camea, Rampue (2014), ενώ το κυρίως πιάτο του φετινού Big In Small σερβίρεται στις 26 - 28 Ιουνίου.

Στις 26 Ιουνίου θα εμφανιστεί ο Βρετανός βετεράνος της disco Joey Negro (aka Akabu, Doug Willis, The Sunburst Band, Jakatta, Raven Maize, Sessomatto, και Z Factor) με warm up από το αθηναϊκό DJ trio Eggs&Bacon (Panos Lilis, Niadoka, Kissing Strangers). Το Σάββατο 27 Ιουνίου ο ταχέως ανερχόμενος Λονδρέζος παραγωγός της μελωδικής electronica Kaasi, θα αναλάβει τη βραδιά με λίγη βοήθεια από τον δικό μας Pene (Professional Crap Dancers). Για την Κυριακή 28/6 το line up είναι local, καθώς την μουσική αναλαμβάνει ο resident DJ του party Yes It Does!! Sure It Does!! Bad Spencer μαζί με την Marsha σε ένα party που θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα.

Το τελευταίο μέρος του Big In Small γράφεται στις 3 Ιουλίου, όταν, σε σύμπνοια με τον indie χαρακτήρα του «Μosaiko», τα decks θα αναλάβει ο μπασίστας των Editors Russell Leech παρέα με τον Δημήτρη Χαρίση. Και δεν αποκλείεται τότε, να ακούσουμε πρώτοι και μερικά αποσπάσματα από τον νέο δίσκο των Editors ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.