Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

2

Κουρασμένο ήδη από την προηγούμενη ταινία, το βαμπιρο-franchise ποντάρει τώρα περισσότερο στη δράση και στα βουβά γκαγκ, έχει όμως ολοφάνερα χάσει τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

Κουρασμένο ήδη από την προηγούμενη ταινία, το βαμπιρο-franchise ποντάρει τώρα περισσότερο στη δράση και στα βουβά γκαγκ, έχει όμως ολοφάνερα χάσει τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές - εικόνα 1

Ξεθυμασμένο ήδη από την δεύτερη ταινία, στην οποία είχε λανσάρει τον παππού Δράκουλα Βλαντ (με τη φωνή του Μελ Μπρουκς), το βαμπιρο-franchise αλλάζει τώρα τον αέρα του, αφήνει τον μικρό Ντένις στο περιθώριο και ποντάρει περισσότερο στη δράση και τα βουβά γκαγκ, βάζοντας τη Μέιβις να κλείνει οικογενειακό πακέτο διακοπών για τον εργασιομανή πατέρα της, τον οποίο συνοδεύει όλη η τερατοπαρέα σε μια εξωτική κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Σ’ αυτήν ο Δράκουλας θα ερωτευτεί παράφορα την καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Έρικα, αγνοώντας πως είναι δισέγγονη του ορκισμένου κυνηγού τεράτων Έιμπρααμ βαν Χέλσινγκ. Προσθέτει έτσι αγωνία σε μια ρομαντική ιστορία που δυσκολεύεται να δώσει ενδιαφέρον σε μια ιδέα η οποία έχει ολοφάνερα χάσει τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία της. Οι γνωστοί μας πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες δεν κρύβουν την παραμικρή έκπληξη, οι καινούργιοι είναι παντελώς αδιάφοροι και τα σλάπστικ αστεία, το πιο ενδιαφέρον κινηματογραφικά εύρημα, απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στο ανήλικο κοινό. Η ταινία προβάλλεται με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη, αλλά και σε 3D.

ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 97΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
2
  • Animation
  • 2018
  • Διάρκεια: 97 '
  • Γκέντι Ταρτακόφσκι

Η Μέιβις κλείνει οικογενειακό πακέτο διακοπών για τον εργασιομανή πατέρα της, τον οποίο συνοδεύει όλη η τερατοπαρέα σε μια εξωτική κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Σ’ αυτήν ο Δράκουλας θα ερωτευτεί παράφορα την καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου Έρικα, αγνοώντας πως είναι δισέγγονη του ορκισμένου κυνηγού τεράτων Έιμπρααμ βαν Χέλσινγκ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.