Οι σούπερ περιπέτειες του σίκουελ των «Απίθανων 2» στα τρέιλερ της εβδομάδας!

Η φανταστική υπερηρωική οικογένεια πρωταγωνιστεί στα νέα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Οι σούπερ περιπέτειες του σίκουελ των «Απίθανων 2» στα τρέιλερ της εβδομάδας!

Οι Απίθανοι 2

Το νέο τρέιλερ για το σίκουελ των περιπετειών της υπερηρωικής οικογένειας ρίχνει φως στην υπόθεση της ταινίας. Ο μπαμπάς Απίθανος Μπομπ αναλαμβάνει να προσέχει τα παιδιά και να φροντίζει για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, ενώ η γυναίκα του Έλεν σώζει τον κόσμο, και ο μπέμπης Τζακ-Τζακ αναπτύσσεις τις πρώτες του σούπερ δυνάμεις.

I Feel Pretty

Η κωμικός Έιμι Σούμερ υποδύεται μία ανασφαλή με το σώμα της γυναίκα η οποία αγανακτά με την εμμονική ενασχόληση του κόσμο με την εξωτερική εμφάνιση κι έτσι ξεκινά άμεσα διατροφή και γυμανστήριο. Ένα κυριολεκτικό χτύπημα στο κεφάλι όμως θα τη φέρει στα «ίσια» της, και ξαφνικά αποκτά εξωφρενικών διαστάσεων αυτοπεποίθηση. Η φιλόδοξη κωμωδία που στοχεύει στην κυριαρχία του καλοκαιρινού box office φιλοξενεί πολλές πρωτοκλασσάτες συμμετοχές όπως εκείνες των Έμιλι Ρατακόφσκι και Ναόμι Κάμπελ.

Spinning Man

Πιρς Μπρόσναν εναντίον Γκάι Πιρς στο θρίλερ μυστηρίου που βασίζεται σε βιβλίο του Τζορτζ Χαράρ. Ο Πιρς ενσαρκώνει έναν ακαδημαϊκό ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία μιας γυναίκας με τον ντετέκτιβ Μπρόσναν να είναι πεπεισμένος πως εκείνος βρίσκεται πίσω από το φόνο.

A Quiet Place

Ο ηθοποιός Τζον Κρασίνσκι (θα τον θυμάστε όσοι βλέπατε το αμερικάνικο «The Office») σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην τρίτη του ταινία μαζί με την Έμιλι Μπλαντ, ένα sci-fi θρίλερ με πρωταγωνιστές μία οικογένεια η οποία δέχεται επίθεση από αλλόκοτα πλάσματα που κυνηγούν ανιχνεύοντας ήχους, έτσι εκείνοι θα πρέπει να μείνουν απόλυτα ήσυχοι εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.