Δείτε τα 5 καλύτερα νέα τρέιλερ της εβδομάδας!

Τζόνι Ντεπ, Νούμι Ράπας και Τομ Κρουζ πρωταγωνιστούν στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Δείτε τα 5 καλύτερα νέα τρέιλερ της εβδομάδας!

Πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στα νέα τρέιλερ της εβδομάδας, που διαπερνούν σχεδόν όλα τα κινηματογραφικα είδη.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές



Ο Κένεθ Μπράνα επαναφέρει το μύθο του αγωνιώδους μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, σαράντα και πλέον χρόνια μετά την πρώτη εξαιρετική κινηματογραφική του μεταφορά, με πρωταγωνιστές την ελίτ του Χόλιγουντ: Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλεμ Νταφόε είναι μερικοί από τους αστέρες που συμμετέχουν στο πολλά υποσχόμενο καστ.

Seven Sisters



Έχουμε δει πολλους διπλούς ρόλους ηθοποιών, αλλά... επτά; Η Νούμι Ράπας μάλλον θέλει να σπάσει κάποιο ρεκόρ πωταγωνιστώντας επί 7 στην επιστημονικής φαντασίας ταινία του Τόμι Γουιρκόλα όπου λόγω του υπερπληθυσμού της Γης κάθε οικογένεια υποχρεώνεται να έχειι μονάχα ένα παιδί.

Coco



Το πρώτο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων της Pixar έχει πρωταγωνιστή το δωδεκάχρονο Μιγκέλ, ο οποίος με ένα μαγικό τρόπο κατά τον εορτασμό της μεξικανικής Μέρας των Νεκρών περνά... στον άλλο κόσμο για να βρει τους γονείς του.

Professor Marston & the Wonder Women



Η συνολικά θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει η «Wonder Woman» της Γκαλ Γκάντοτ και η «ζεστή» προσέλευση του κοινού στις αίθουσες, δε θα μπορούσε να μείνει ανεκμετάλευτη από τα στούντιο έτσι στην ταινία «Professor Marston & the Wonder Women» παρακολουθούμε την ιστορία των ανθρώπων που δημιούργησαν την θαρραλέα υπερηρωίδα, κι οι οποιοί έμελλε να αντιμετωπίσουν τις θυελλώδεις αντιδράσεις σχετικά με το δημιούργημά τους. Στο... λειψό τρέιλερ δε βλέπουμε πολλά, στην ταινία όμως θα πρωταγωνιστήσουν οι Λουκ Έβανς, Ρεμπέκα Χολ και Μπέλα Χιθκόουτ.

American Made



Ένας διασκεδαστικός Τομ Κρουζ, να κάτι που δε συμβαίνει συχνά, πρωταγωνιστεί στην ταινία του Νταγκ Λάιμαν που βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός πιλότου ο οποίος κατέληξε να δουλεύει για μια σειρά από αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τον... Πάμπλο Εσκομπάρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.