Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Δείτε τα νέα κινηματογραφικά τρέιλερ από όλο τον κόσμο που τράβηξαν την προσοχή μας.

Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα καλύτερα νέα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα!

Kingsman: The Golden Circle



Το σίκουελ του επιτυχημένου «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία» βρίσκει τους... τζέντλεμεν πράκτορες αποδεκατισμένους να δέχονται τη βοήθεια της συμμαχικής υπηρεσίας πληροφοριών εξ Αμερικής που ακούει στο όνομα Statesman ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει. Εκτός από τους αναμενόμενους Κόλιν Φιρθ και Σάμουελ Τσάκσον, στο καστ βρίσκουμε και τους Τζεφ Μπρίτζες, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Χάλι Μπέρι να διασταυρώνουν τα ξίφη τους εν μέσω καταιγιστικής δράσης.

Ismael's Ghosts («Les fantômes d'Ismaël»)



'Ενας από τους «μπροστάρηδες» του γαλλικού σινεμά ο Αρνό Ντεσπλεσάν («Τα Χρυσά Μας Χρόνια») φέρνει πλάι πλάι στη μεγάλη οθόνη δύο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς τους τη Μαριόν Κοτιγιάρ και τη Σαρλότ Γκενσμπούργκ. Ο έταιρος πρωταγωνιστης Ματιέ Αμαλρίκ υποδύεται ένα σκηνοθέτη ο οποίος δέχεται απροσδόκητη επισκέψη από μια πρώην σχέση του τη στιγμή που ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

The Survivalist



Ένας πραγματικός... survivor ο Μάρτιν ΜακΚαν πρωταγωνιστεί στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Στίβεν Φίνγκλετον, που αφηγείται μια δυστοπική ιστορία επιστημονικής φαντασίας στην οποία ο ήρωας ζει σε μια εποχή απόλυτης πείνας μόνος σε ένα σπίτι στο δάσος. Η ζωή του θα τεθεί σε άμεσο κίνδυνο όταν μια μέρα θα τον επισκεφτούν δύο γυναίκες.

Last Men in Aleppo



Η νικήτρια ταινία του βραβείου ντοκιμαντέρ στο φετινό φεστιβάλ Σάντανς μας μεταφέρει στην παράλογη καθημερινότητα που ζουν όσοι επέλεξαν να μείνουν στη Συρία εν μέσω ακατάπαυστων πολεμικών συγκρούσεων με οριακές συνθήκες διαβίωσης.

The B-Side: Elsa Dorfman's Portrait Photography



Ο βραβευμένος με Όσκαρ ντοκιμαντέρ Έρολ Μόρις εστιάζει την κάμερά του στη φωτογράφο Έλσα Ντόρφμαν που πραγματοποίησε επανάσταση την τέχνη της ριζοσπαστικοποιώντας τις φωτογραφίες-πορτραίτα.

The Exception



Ρομάντσο εποχής με φόντο το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο οποίο πρωταγωνιστούν η Λίλι Τζέιμς («Σταχτοπούτα») και ο Τζάι Κόρτναϊ («Ομάδα Αυτοκτονίας»), με τον Κριστοφερ Πλάμερ να υποδύεται τον κάιζερ Βίλχελμ Β'.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Λοράν Καντέ ήταν ένας λαϊκός σκηνοθέτης

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους δημιουργούς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 63 ετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.