Τρέιλερ «Rogue One: A Star Wars Story» που χτυπάει στα ίσια τη «Δύναμη Ξυπνάει»

Η πρώτη ταινία από την Ανθολογία του Star Wars, δηλαδή τις ανεξάρτητες ιστορίες που συμβαίνουν παράλληλα στο μυθικό σύμπαν, δείχνει να χτυπά στα ίσια την περιπέτεια του Τζέι Τζέι Έιμπραμς.

Τρέιλερ «Rogue One: A Star Wars Story» που χτυπάει στα ίσια τη «Δύναμη Ξυπνάει»

Όπως είχαμε αναφέρει, η αγορά της Lucasfilm από την Disney το 2012 θα σηματοδοτούσε την κυκλοφορία δεκάδων και κάθε λογής Star Wars τα επόμενα χρόνια… Δια του λόγου το αληθές, το «Rogue One: A Star Wars Story» αποτελεί την πρώτη ταινία της Ανθολογίας του Star Wars, δηλαδή των ανεξάρτητων ταινιών που συμβαίνουν στο sci-fi κόσμο που επινόησε ο Τζορτζ Λούκας πριν από περίπου σαράντα χρόνια.

Το τρέιλερ του «Rogue One» που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει ότι θα χτυπήσει στα ίσια το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» που έσπασε τα ταμεία πριν από μερικούς μήνες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και αυτό γιατί πίσω από το τύποις δευτεροκλασάτο σταργουορικό φιλμ (δεν πρόκειται για κανονικό Επεισόδιο, αλλά για παράλληλο πρότζεκτ) βρίσκεται ο Γκάρεθ Έντουαρντς, ο Άγγλος σκηνοθέτης του εξαιρετικού «Monsters» (2010), ενός εκ των κορυφαίων sci-fi της δεκαετίας. Επιπλέον, η A-list αρμάδα του «Rogue One» έχει για πρωταγωνίστρια τους Φελίσιτι Τζόουνς («Η Θεωρία των Πάντων»), Ντιέγκο Λούνα («Milk»), Φόρεστ Γουίτακερ («Το Παιχνίδι των Λυγμών») και Μαντς Μίκελσεν («Το Κυνήγι»).

Η ιστορία μας μεταφέρει στο σύμπαν του Star Wars στη χρονική περίοδο ανάμεσα στο Επεισόδιο 3 και 4, όπου η επαναστάτρια Τζιν θα ηγηθεί μιας παράτολμης αποστολής. Αυτή και οι σύντροφοί της θα προσπαθήσουν να κλέψουν τα σχέδια του Death Star, του μοναδικού τρόπου για να καταστραφεί το υπερόπλο της Αυτοκρατορίας.

Δεύτερο «Star Wars» της νέας εποχής, λοιπόν, που έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια, με τη Φελίσιτι Τζόουνς να μοιάζει με μοντέρνα και σέξι διαπλανητική Ζαν Ντ' Αρκ. Το «Rogue One» θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκέμβρη του 2016 στην Ελλάδα. Κάθε Δεκέμβρη και ένα νέο «Star Wars», αφού στις 14 Δεκέμβρη του 2017 κυκλοφορεί το Όγδοο Επεισόδιο.

Παρακάτω ακολουθεί το εντυπωσιακό τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".