Τρέιλερ «Ομάδα Αυτοκτονίας»: Το σπιντάτο πανκ παραλήρημα

Η μεταφορά του κόμικς της DC μας συστήνει μια σειρά από ολοκαίνουργιους σούπερ αντι-ήρωες. Είστε έτοιμοι για μια φαντασμαγορική πανκ όπερα;

Τρέιλερ «Ομάδα Αυτοκτονίας»: Το σπιντάτο πανκ παραλήρημα

Το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς περιμένετε με ανυπομονησία τον τιτάνιο σουπερηρωικό εμφύλιο «Batman v Superman: Dawn of Justice». Αλλά, μήπως η καλύτερη μεταφορά κόμικς της DC έρθει τελικά από αλλού;

Γιατί το τρέιλερ της «Ομάδας Αυτοκτονίας» μας προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα: Εικαστικά τολμηρό και αφηγηματικά αδρεναλούχο, με τον δεξιοτέχνη Ντέιβιντ Άγιερ («Fury») να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα και έχοντας μια στρατιά από σταρ στο καστ της -Τζάρεντ Λέτο, Γουίλ Σμιθ, Τζάι Κόρτνεϊ και Μάργκοτ Ρόμπι είναι μόνο μερικοί από αυτούς- η σουπερηρωική εξτραβαγκάντζα μοιάζει έτοιμη να γίνει το καλοκαιρινό κινηματογραφικό χιτ.

Στο τρέιλερ, η γνωριμία μας με τους αντι-ήρωες γίνεται υπό τις ηλεκτρισμένες μελωδίες του «Bohemian Rhapsody» των Queen. Στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad»), η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού. Όλοι τους θανατοποινίτες κατάδικοι που αναλαμβάνουν επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου, ελπίζοντας σε μια… απονομή χάριτος. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο μοχθηρούς ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker (Τζάρεντ Λέτο), o Deadshot (Γουίλ Σμιθ), o Captain Boomerang (Τζάι Κόρτνεϊ), η Harley Quinn (Μάργκοτ Ρόμπι), η Enchantress (Κάρα Ντελεβίν), o Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν) και ο Killer Croc (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε). Είστε έτοιμοι για μια φαντασμαγορική πανκ όπερα;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της «Όμαδας Αυτοκτονίας», η οποία κυκλοφορεί στις 25 Αυγούστου:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.