Τρέιλερ «Black Mass»: Αγνώριστος Τζόνι Ντεπ σε ρόλο μαφιόζου

Μετά από ένα μεγάλο σερί αποτυχημένων επιλογών και ερμηνευτικών αστοχιών, ο 50χρονος σταρ δείχνει να δοκιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό…

Τρέιλερ «Black Mass»: Αγνώριστος Τζόνι Ντεπ σε ρόλο μαφιόζου

Δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν πρόκειται για ερμηνευτικό ντεφορμάρισμα ή σερί λανθασμένων επιλογών. Πάντως, είναι η πρώτη φορά που το στάτους του Τζόνι Ντεπ αμφισβητείται τόσο έντονα στην πολύχρονη καριέρα του. Οι τελευταίες πρωταγωνιστικές εμφανίσεις του στον «Κύριο Μορντεκάι», στην «Κυριαρχία», στον «Μοναχικό Καβαλάρη» και στο «Dark Shadows» ήταν τουλάχιστον κάτω του μετρίου. Θα μπορέσει ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Τζόνι να ανακάμψει;

Οι πρώτες εικόνες από την καινούργια του ταινία «Black Mass» φανερώνουν την προσπάθεια του 50χρονου σταρ να κάνει κάτι διαφορετικό από τις προβλέψιμες, ημίτρελες -αλά Σπάροου- ερμηνείες του. Εδώ ο Τζόνι Ντεπ ερμηνεύει με απόλυτη σοβαρότητα τον Τζέιμς Γουάιτι Μπάλγκερ, έναν από τους διαβόητους εγκληματίες της Βοστόνης.

Το δράμα βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γουάιτι. Αν και αδελφός γερουσιαστή, ο Μπάλγκερ ήταν ένας από τους πιο βίους εγκληματίες στην ιστορία της Νότιας Βοστώνης. Όταν μια οικογένεια μαφιόζων αρχίζει να εισβάλει στην δικιά του περιοχή, ο περιβόητος κακοποιός γίνεται πληροφοριοδότης του FBI για να την εξολοθρεύσει.

Σκηνοθέτης του «Black Mass» είναι ο Σκοτ Κούπερ που έχει στο αξιόλογο βιογραφικό του το οσκαρικό «Crazy Heart» και το «Σκουριασμένη Πόλη». Το μαφιόζικο δράμα πέρα από τον Τζόνι Ντεπ έχει στο σούπερ καστ του, τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον και Τζόελ Έγκερτον.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ από το «Black Mass» που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η αβεβαιότητα για την Ίριδα παραμένει

Τα μέλη του ΠΟΦΠΑ καταγγέλλουν την παντελή αδιαφορία της διοίκησης του ΕΚΠΑ τόσο για το μέλλον της ιστορικής αίθουσας όσο και για τις δράσεις του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/04/2024

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο "Κασκαντέρ"

Δείτε αποκλειστικά στο "α" ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια της νέας ταινίας του διάσημου ηθοποιού.

"Stop Making Sense": Στον κόσμο ενός κεφαλιού

Τίποτα δεν έχει νόημα. Αλλά το "Stop Making Sense" έχει.

Η "Φόνισσα" υποψήφια για 16 βραβεία Ίρις

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες για την επετειακή 15η απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Συνεχίζονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ "Χρήστος, το Τελευταίο Παίδι"

Η βραβευμένη ταινία της Τζούλια Αμάτι παίζεται για δεύτερη εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.